Για συκοφαντίες κάνει λόγο ο εφοπλιστής Λασκαρίδης μετά τον σάλο που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του

Σε ανακοίνωσή του ο Υποναύαρχος επί τιμή και πρόεδρος του Ιδρύματος Αικ. Λασκαρίδη, κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης τοποθετείται δημόσια ως προς κάποιες μεμονωμένες δηλώσεις του ίδιου, δείτε ΕΔΩ, που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες στον κυβερνοχώρο.

Η δήλωση του κ. Πάνου Λασκαρίδη, σύμφωνα με τα naftikachronika.gr, έχει ως ακολούθως:

«Τις τελευταίες δύο ημέρες δημοσιεύθηκαν σε διάφορα social media δηλώσεις μου, παρμένες από άσχετες συζητήσεις που δεν αφορούσαν σε καμία περίπτωση τη σημερινή κατάσταση της ναυτιλίας μας και φυσικά ούτε τον Πρωθυπουργό, ούτε τον Υπουργό Ναυτιλίας, δηλώσεις που έγιναν σε δίκτυο ανεκδιήγητων Πορτογάλων δημοσιογράφων, που τις χρησιμοποίησαν βάναυσα εκτός θέματος και ειρμού.

Οι δηλώσεις αυτές διέρρευσαν από διάφορους παραναυτιλιακούς κύκλους και ο μόνος σκοπός τους είναι να αμαυρώσουν τόσο τη δική μου εικόνα, όσο και να θολώσουν τα νερά στις ενδοναυτιλιακές σχέσεις των παραγόντων της Εμπορικής μας Ναυτιλίας.

Σε ότι αφορά τις δικές μου απόψεις για την ναυτιλία μας και τους θεσμούς της, παραπέμπω σε εκατοντάδες δηλώσεις και ομιλίες μου περί της Ελληνικής Ναυτιλίας που έχουν δημοσιευθεί σε αναρίθμητες συνεντεύξεις μου στον ελληνικό και τον διεθνή τύπο τις τελευταίες δεκαετίες που είχα την τιμή να αντιπροσωπεύσω τα συμφέροντα της Ναυτιλίας μας.

Αυτοί που άκριτα και συκοφαντικά χρησιμοποίησαν αυτές τις συρραφές θα υποστούν φυσικά τα επίχειρα των πράξεων τους.

Σε ότι τέλος αφορά την εκτίμηση και τον σεβασμό μου και προς τον Πρωθυπουργό και προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και στους θεσμούς που αντιπροσωπεύουν, έχουν όλοι στερεά γνώση για το ποιες απόψεις τρέφω για αυτούς, την Ναυτιλία και την Πατρίδα μας».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά δεν είπε ο άνθρωπος κάτι που δεν ισχύει, αυτή είναι η διαχρονική άποψη και πραγματικότητα της περιβόητης ελληνικής ναυτιλίας για την χώρα. Ούτε αγορά μεγάλη είμαστε να μας υπολογίζουν, ούτε φορολογικός παράδεισος είμαστε για να έχουν τα πλοία τους με Ελληνική σημαία. Τώρα οι διάφορες δωρεές που κατά καιρούς βλέπουμε είναι στα πλαίσια του τμήματος κοινωνικής ευθύνης που έχει κάθε εταιρεία και που πρέπει να επιδεικνύει κάθε χρόνο τις αγαθοεργίες που κάνει (με έκπτωση από την όποια φορολογία βέβαια). Αν μπείτε σε site εταιρειών θα δείτε και μια σελίδα που λέει social responsibility με όλες τις δωρεές και κοινωνικές προσφορές, παγουρίνο στα σχολεία εν προκειμένω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ