Για πρώτη φορά στα Χανιά: Το πρώτο Bio, Vegan & Cruelty free κομμωτήριο από την Βούλα Μαθιουδάκη

για-πρώτη-φορά-στα-χανιά-το-πρώτο-bio-vegan-cruelty-free-1165765

Για πρώτη φορά στα Χανιά και στην Κρήτη δημιουργήθηκε ένας διαφορετικός, καλαίσθητος χώρος που παρέχει επιλεκτικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες και θεραπείες μαλλιών και τριχωτού.

Η Βούλα Μαθιουδάκη, με μεράκι, αφοσίωση και πολύ έρευνα, δημιούργησε ένα χώρο κομμωτικής για όσους θέλουν προσωπική, εξατομικευμένη και σύγχρονη περιποίηση για τα μαλλιά τους.

Με πολύχρονη εμπειρία και με τα επαγγελματικά προϊόντα υψηλής απόδοσης Aveda τα οποία είναι Vegan, φτιαγμένα από φυσικές φόρμουλες, cruelty free φιλοσοφίας και παρασκευασμένα με πράσινη ενέργεια.

Για την Βούλα Μαθιουδάκη ο δρόμος της δημιουργικότητας ξεκίνησε πριν 20 χρόνια. Με 5 χρόνια εμπειρίας στον υπέροχο χώρο της κα Δρετάκη και έπειτα στην κλινική μαλλιών της κα Κορδερά Berkman Kord. Το ταξίδι συνεχίστηκε στο υπέροχο Avra Imperial της οικ. Χανιωτάκη όπου πορεύονται μαζί 10 χρόνια!

Αποστολή του KALÕN είναι να δίνει με επαγγελματισμό, τον απαραίτητο χρόνο, την συμβουλευτική υπηρεσία, την θεραπεία, το χρώμα και το σχήμα σε μαλλιά, ψυχή και σώμα.

Φροντίστε να κλείσετε το ραντεβού σας για μια μοναδική εμπειρία:
Κομμωτήριο KALÕN,
Μπετόλο 15-17 Παλιά πόλη, Χανιά (Στο πλάι της Μητρόπολης)

Τηλ.: 2821042283 – 6974916342

Email: [email protected]

Instagram: KALON_voulamathioudaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook