Για ποια ζώδια θα είναι δύσκολη αυτή η εβδομάδα;

για-ποια-ζώδια-θα-είναι-δύσκολη-αυτή-η-ε-1046453

Οι διελεύσεις που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα θα κάνει αυτά τα ζώδια να νιώσουν καλύτερα παρά όσα συμβαίνουν. Για παράδειγμα, ο επικοινωνιακός Ερμής θα μετακινηθεί στον Καρκίνο στις 28 Μαΐου δίνοντας σε αυτά τα ζώδια μια γεύση από το στοιχείο τους. Θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους και ότι επιτέλους μπορούν να σκεφτούν καθαρά. Επίσης, ο Άρης συνεχίζει να κινείται στους συναισθηματικούς Ιχθείς που σε συνδυασμό με τον επαναστατικό Ουρανό, τα ενθαρρύνει να είναι ειλικρινή με τον εαυτό τους.

Τώρα, ας μιλήσουμε για τα δύσκολα. Δεν είναι μόνο η περίοδος των Διδύμων αλλά η Αφροδίτη -ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς- είναι προσωρινά ανάδρομη στους Διδύμους. Αυτή η διέλευση αποκάλυψε την ποιότητα των σχέσεων τις τελευταίες εβδομάδες και πιθανότατα είναι δύσκολα να τις ανεχτείς. Θα επηρεαστούν πιο έντονα τα ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Υδροχόος.

Καρκίνος: συνειδητοποιείς μεγάλες αλήθειες για τον εαυτό σου

Είσαι στη μέση μιας έντονης περιόδου αντανάκλασης. Δυστυχώς, η αντανάκλαση έχει επίσης την τάση να κάνει τις σκέψεις σου να τρέχουν ειδικά όταν είναι οι χειρότερες που έχεις. Ενώ το άγχος έρχεται όταν δεν το περιμένεις, ένας τρόπος να καταπραΰνεις το συναίσθημά σου είναι να επικεντρωθείς σε ότι είναι πραγματικό και όχι στα πιθανά σενάρια. Ωστόσο, αν καμία από τις μεθόδους αντιμετώπισης που έχεις δεν πιάσει, να θυμάσαι ότι αυτή η περίοδος είναι προσωρινή και έχει να κάνει με την εποχή των Διδύμων. Αργά ή γρήγορα, θα αρχίσεις να νιώθεις ξανά ο εαυτός σου.

Σκορπιός: διώχνεις την ενέργειά σου μακριά από ανούσια πράγματα

Κανείς δεν καταλαβαίνει την μεταμόρφωσή καλύτερα από σένα. Ευτυχώς, αυτό σε κάνει ένα από το πιο συναισθηματικά δυνατά ζώδια. Ανεξάρτητα από το πόσο έντονα γίνονται τα πράγματα, η ικανότητά σου να νιώθεις τα πράγματα βαθιά είναι το καλύτερο προσόν σου για να τα ξεπεράσεις. Αυτή τη στιγμή συνειδητοποιείς ότι δεν σου κάνουν όλα στη ζωή σου και καταλαβαίνεις τις αλλαγές που χρειάζονται για να φτάσεις το στόχο σου. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για το γεγονός ότι ακόμα δουλεύεις την διαδικασία του να αφήνεις πράγματα πίσω σου. Αυτά τα πράγματα παίρνουν χρόνο.

Ιχθύς: αρχίζεις να κατέχεις τις πιο βαθιές και αληθινές ανάγκες

Νιώθεις ιδιαίτερα ευάλωτη τελευταία και αν δεν ξεκουράζεσαι όσο χρειάζεται είναι πολύ πιθανό να πάθεις υπερκόπωση. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να είναι ανάδρομοι στον 4ο οίκο σου (που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια) νιώθεις να πνίγεσαι από αγάπη και παρηγοριά. Νιώθεις περισσότερο συνδεδεμένη με τις ανάγκες της καρδιάς σου. Αν συνεχίζεις να αρνείσαι ό,τι χρειάζεσαι για να συνεχίσεις την υπόλοιπη ζω΄΄η σου, θα επιστρέψει για να σε στοιχειώσει αργότερα. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τους άλλους.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook