Για κλάματα: Δείτε πώς έγιναν μετά την βροχή, δρόμοι που ασφαλτοστρώθηκαν πριν δύο μήνες στα Χανιά!

για-κλάματα-δείτε-πώς-έγιναν-μετά-την-β-1122585

Δεν «άντεξαν» στα δύσκολα οι δρόμοι στα Κουνουπιδιανά

Δεύτερη μέρα έντονης βροχόπτωσης στα Χανιά και ήδη έχουμε αρχίσει να μετράμε καταστροφές σε δρόμους. Οι παρακάτω φωτογραφίες δεν δείχνουν άλλη από την οδό Καζαντζάκη, στα Κουνουπιδιανά η οποία είχε ασφαλτοστρωθεί μόλις 2 μήνες πριν, δηλαδή τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της περιοχής ο δρόμος ήδη διέλυσε μετά την έντονη βροχή, καθιστώντας τον δρόμο επικίνδυνο. Ερωτήματα προκαλούν οι φωτογραφίες για τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν όταν έγιναν τα έργα.

Δύο μήνες αργότερα, σήμερα:

zarpanews.gr

3 thoughts on “Για κλάματα: Δείτε πώς έγιναν μετά την βροχή, δρόμοι που ασφαλτοστρώθηκαν πριν δύο μήνες στα Χανιά!

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ MADE IN CHANIOLOUPOLIS:
    ΠΑΣΑΛΕΙΒΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΑΡΑΙΗΣ ΠΙΣΣΑΣ ΜΕ ΧΑΛΙΚΙ, ΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ…
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ;;;;;
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;;;;;
    ΡΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ;;;;;;

  2. Δημαρχαρα με τη διάβαση πιάνο στο ωδείο ιντα εγινε?αμέ να δεις αν σβήστηκε!

    Πε μου και αν στην Κίσσαμο έχει βεντεμα φετο.

  3. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΗΜΑΤΟΣ . ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ . ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ , ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ , ΠΟΙΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ; ΣΩΣΤΟ . ΟΜΩΣ , ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΡΟΧΗ , ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΤΑΧΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ 50-60 !! ΧΡΟΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ΝΑ ΧΑΛΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΤΩΝ 5 -6 -10 ΜΗΝΩΝ !!!!!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;; ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Ο0 ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΣΚΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΔΙ Κ Α ΤΟΥ Ε Ξ Ο Δ Α , ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ , ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ . ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ;; ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΑ ΧΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΙΑΝΕΙ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΘΕ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ) !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook