Για κάθε επισκευή, κατασκευή, συντήρηση: Καστρινάκης Ιωάννης στην Αγία Μαρίνα

για-κάθε-επισκευή-κατασκευή-συντήρησ-1058957

Μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στην Αγία Μαρίνα, που ξεκίνησε πριν 30 χρόνια με κύρια δραστηριότητα τις τεχνητές βροχές και τα υδραυλικά. Στη συνέχεια, λόγω της ανάπτυξης της περιοχής και προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς, επεκτάθηκε στο εμπόριο χρωμάτων, οικοδομικών υλικών, υδραυλικών, χρωμάτων, οικοδομικών υλικών, σιδηρικών, εργαλείων, γεωργικών και ηλεκτρολογικών.

«Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με δύο εργαζόμενους και πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο. Έχοντας αναπτύξει υψηλή τεχνογνωσία στα προϊόντα τα οποία προσφέρουμε, είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε άμεσες λύσεις σε κάθε απαίτηση των πελατών μας. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να έχουμε μια σταθερή βάση πελατολογίου η οποία συνεχώς διευρύνεται» σημειώνει ο ιδιοκτήτης κύριος Ιωάννης Καστρινάκης.

«Κύρια χαρακτηριστικα μας είναι η εμπιστοσύνη της τοπικής – και όχι μόνο- κοινωνίας για την εντιμότητά μας, την προσαρμοστικότητά μας στις αλλαγές που έρχονται συνεχώς, καθώς επίσης και για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί σε κάθε συναλλαγή με τους πελάτες μας», τονίζει!

Σε ότι αφορά το μέλλον, η επιχείρηση στοχεύει στο να αυξήσει τη γκάμα των προϊόντων, καθώς και να εκσυγχρονίσει το σύνολο των υπηρεσιών της. Επίσης, η δημιουργία συστήματος πληροφοριών για την ικανοποίηση του πελάτη με αξιολόγηση των προϊόντων της, είναι ακόμη ένας στόχος, ενώ όραμά της είναι κάθε επιτυχημένη πώληση να αντικατοπτρίζεται στο χαμόγελο του πελάτη.

Διεύθυνση:  Αγία Μαρίνα

Τηλέφωνο:  28210 68614

Facebook:  https://m.facebook.com/kastrinakis.ioanis/

Instagram:  https://www.instagram.com/kastrinakis.ioannis/?hl=el

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook