Για BOAK και έργα υποδομών στην Κρήτη συζήτησε ο Αρναουτάκης με τον Υφυπουργό Υποδομών

για-boak-και-έργα-υποδομών-στην-κρήτη-συζή-1010743

Συνάντηση με επίκεντρο τα έργα υποδομών της Κρήτης είχαν σήμερα στο Υπουργείο Υποδομών ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρίας Λιονή.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την Κρήτη και είναι αρμοδιότητας του Υπουργείου Υποδομών.

Μεταξύ άλλων, στην ατζέντα της συνάντησης κυριάρχησαν τα ζητήματα που αφορούν τον Βόρειο Οδικό Άξονα, την Οδική Ασφάλεια των δρόμων της Κρήτης, καθώς και οι μελέτες που πρέπει να εκπονηθούν στη συνέχεια.

Επιπρόσθετα, υπήρξε συζήτηση για την προετοιμασία έργων που θα γίνουν κατά την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, αλλά και για έργα που θα προετοιμαστούν εγκαίρως και θα υλοποιηθούν κατά στο νέο ΕΣΠΑ και την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Παράλληλα, συζητήθηκε το μεγάλο αρδευτικό και υδρευτικό έργο που αφορά το φράγμα του Πλατύ Ποταμού, ενώ ο κ. Αρναουτάκης ζήτησε να ολοκληρωθούν οι μελέτες του ΒΟΑΚ που αφορούν τα τμήματα στο Λασίθι μέχρι τη Σητεία.

Ο Περιφερειάρχης πρότεινε να υπάρξει και συνάντηση με τους Δημάρχους του Λασιθίου, προκειμένου να συζητηθεί εκτενέστερα το θέμα των μελετών και του ΒΟΑΚ στο Λασίθι.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook