Για αυτό το πανό έπαιξαν ξύλο Χανιώτες μαθητές σε σχολικό αγώνα μπάσκετ! Photo

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο πλαίσιο αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε δύο Λύκεια του Νόμου Χανίων. Ειδικότερα, μαθητές έπαιξαν ξύλο μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων, ευτυχώς όχι σοβαρά!

Η επέμβαση των ατόμων που βρίσκονταν στη Γραμματεία του κλειστού αποδείχτηκε καίρια, καθώς το επεισόδιο έληξε σχετικά γρήγορα, παρ’ όλα αυτά, για κάποια λεπτά οι μαθητές από τη μία του Λυκείου Νέας Χώρας και από την άλλη του Λυκείου Σούδας αντάλλαξαν μεταξύ τους κλωτσιές και μπουνιές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολύ άσχημο αυτό περιστατικό που υπήρξε μεταξύ μαθητών ξεκίνησε για ένα πανό πολιτικού περιεχομένου που βρέθηκε στο κλειστό, με την “φωτιά” ν’ ανάβει όταν οι μαθητές από το Λύκειο Σούδας, που μεταξύ άλλων “ενισχύθηκαν” και με μαθητές από άλλα Λύκεια της πόλης, επεδίωξαν να το αποσπάσουν από τους μαθητές του Λυκείου Νέας Χώρας.

Για την ιστορία, το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά και ολοκληρώθηκε με νίκη για το Λύκειο της Νέας Χώρας.

zarpanews.gr

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Για φαντάσου, κάποιος είπε κάτι ενάντια σε ναζί και κάποιος πατριώτης θίχτηκε.
  Δεν ενισχύθηκαν από «άλλα λύκεια», έπεσε σύρμα στα γνωστά φασιστάκια της πόλης.

 2. Κλασσικοί άνανδροι φασίστες. Επιτέθηκαν ύπουλα, οργανωμένοι με κράνη κουκούλες κτλ στα παιδιά της Νέας Χώρας. Άτομα ηλικίας 19+ την μπήκαν σε παιδιά 17-18.Και πάλι δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Απλά αυτό. Φάπες

 3. Δηλαδή για να καταλάβω, τα ”πατριωτάκια” της Σούδας και περιχώρων θίχτηκαν επειδή κάποιοι έβαλαν τη σβάστικα μέσα σε απαγορευτικό… Ενώ θα έπρεπε τί ;; Να την υψώσουν σαν λάβαρο;!;!;!;;;
  Ού να χαθείτε από δω χάμω, ντροπή της Κρήτης μας και της χώρας μας. Να πάτε στη Γερμανία να πλένετε τα πιάτα αυτών που προσκυνάτε κοπρόσκυλα. Εδώ δε σας θέλει κανείς Έλληνας!

  • ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΛΗ! ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΑΝΟ! ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ!

 4. Μπραβο στα κοπέλια, ελπίζω κι ο γιος μου,γιοι μου,να παιξουνε ξυλο καποτε για την Δημοκρατια…!!!!

  Φασίστες λεσια τση γης…

 5. Ανήλικα;! Αγαπάμε τη μπύρα, μισούμε το ρατσισμό; Δηλαδή με παρότρυνση δασκάλων και γονέων: παιδάκια, πίνετε ελεύθερα!!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Ζήτω τα θανατηφόρα, τσι Κρήτης!
  ΑΞΙΟΙ
  ΑΞΙΟΙ
  ΑΞΙΟΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ