Για άλλη μια φορά η Μελάνια αρνείται να κρατήσει το χέρι του Τραμπ | Video

για-άλλη-μια-φορά-η-μελάνια-αρνείται-να-1050597

Νέες εικόνες με πρωταγωνίστρια τη Μελάνια Τραμπ ξεσήκωσε τα social media, καθώς η «πρώτη κυρία» έδειξε να μην αντέχει τις… χειρονομίες του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ. Όπως υποστηρίζουν πολλοί εντός και εκτός ΗΠΑ…

Συχνά η Μελάνια δείχνει να μην ανέχεται ούτε να την ακουμπάει ο Τραμπ και άλλο ένα τέτοιο περιστατικό αποτυπώθηκε σε βίντεο, που έκανε την Κυριακή (16/08) τον γύρο του διαδικτυακού κόσμου.

Συγκεκριμένα, η Μελάνια μαζί με τον Τραμπ και τον 14χρονο γιο τους, Μπάρον, προσγειώθηκαν στη βάση Άντριους στην Ουάσινγκτον ύστερα από πτήση από το Νιού Τζέρσεϊ, μετά τον θάνατο του αδελφού του προέδρου των ΗΠΑ, Ρόμπερτ, το Σάββατο (15/08) σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Καθώς το ζευγάρι κατεβαίνει τις σκάλες του αεροσκάφους ο Τραμπ απλώνει το χέρι του για να πιάσει το χέρι της Μελάνια, η οποία με μια απότομη κίνηση προσπαθεί – μάλλον – να συγκρατήσει το φόρεμά της για να μην το σηκώσει ο άνεμος.

Ο αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να επιχειρεί επίμονα να της πιάσει το χέρι, αλλά μάταια. Η ψυχρότητα της Μελάνια έκανε κάποιους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν ότι ούτε ο θάνατος του αδερφού του Τραμπ, δεν κατάφερε να την κάνει να τον… λυπηθεί.

Στις φωτογραφίες που ακολούθησαν, ο πλανητάρχης κατάφερε τελικά να πιάσει το χέρι της Μελάνια και μαζί με τον γιο τους επιβιβάστηκαν σε πολυτελές όχημα που τους μετέφερε από το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με το βιβλίο «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump», το οποίο υπογράφει η βραβευμένη με Πούλιτζερ δημοσιογράφος της «Washington Post», Μέρι Τζόρνταν, η Μελάνια Τραμπ είναι ένας άνθρωπος ήρεμος αλλά στοχοπροσηλωμένος. Η Μέρι Τζόρνταν σημειώνει πως η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ είναι μετά βεβαιότητας ένας από τους πλέον έξυπνους, δραστήριους αλλά και λιγομίλητους ανθρώπους με τους οποίους έχει ποτέ συναντήσει.

Στη βιογραφία με τίτλο «Free Melania» της Κέιτ Μπένετ η Μελάνια φοράει ταγέρ και παντελόνια όταν είναι θυμωμένη με τον σύζυγό της, καθώς στον Ντόναλντ Τραμπ αρέσουν «οι γυναίκες που φορούν στενές, κοντές και σέξι φούστες». Στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται ότι η «πρώτη κυρία» δεν κοιμάται ούτε καν στον ίδιο όροφο με τον πλανητάρχη.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook