Για ακόμα μια χρονιά έρχεται στα Χανιά το Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους TrèsCourt

για-ακόμα-μια-χρονιά-έρχεται-στα-χανιά-1701869

Για άλλη μία χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί για όλη την Ελλάδα το διαγωνιστικό Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court InternationalFilmFestival και συγκεκριμένα την 25η διοργάνωση του.

Χάρη στο ChaniaFilmFestival και τους συνεργαζόμενους φορείς οι φίλοι του κινηματογράφου στην Ελλάδα θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβουν μέρος – για μια ακόμη χρονιά – σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία!

Πληροφορίες :

https://chaniafilmfestival.com/tres-court

https://www.facebook.com/TresCourtGreece

Το Φεστιβάλ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  με  ΤΟ ΚΟΙΝΟ και ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να παρακολουθεί και να ΨΗΦΙΖΕΙ συνδιαμορφώνοντας το αποτέλεσμα αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court, για μια ακόμη χρονιά, έρχεται στην Ελλάδα από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

 Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 σε οκτώ πόλεις της Ελλάδας  θα απολαύσουμε το γρηγορότερο διεθνές διαγωνιστικό φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου με 41 ταινίες μέσα σε δύο ώρες! Θα παρασυρθούμε σ’ ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, συνδιαμορφώνοντας μαζί με άλλες 54 πόλεις από όλον τον κόσμο το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Βραβείου Κοινού!

 Βλέπουμε, Κρίνουμε και Ψηφίζουμε

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, 9μμ

 Χανιά: Δημοτικός Κινηματογράφος Κήπος

Ρέθυμνο: Δημοτικός Κήπος

Άγιος Νικόλαος: Δημοτικός Κινηματογράφος «Χριστίνα»

Σητεία: Αύλειος χώρος του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Νέα Μάκρη Αθήνα: Χώρος συλλόγου, Λ. Μαραθώνος 26Α, Νέα Μάκρη

Σαμοθράκη: Πολιτιστικός Χώρος Εργοστάσιο

Σάμος: αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας ΣάμουΑθήνα

Αθήνα : Studio New Star Art Cinema

Το TrèsCourt InternationalFilmFestival (Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους) έρχεται στην Ελλάδα με την αποκλειστική συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / ChaniaFilmFestival.

Το φεστιβάλ, με έδρα το Παρίσι, πραγματοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια κατά την ίδια χρονική περίοδο σε δεκάδες πόλεις όλου του κόσμου. Στην φετινή έκδοση συμμετέχουν πάνω από 54 πόλεις από 14 χώρες. Στο Διαγωνιστικό του διεθνούς φεστιβάλ συμμετέχουν ταινίες διάρκειας όχι μεγαλύτερης από 4 λεπτά, αντιπροσωπεύοντας όλα τα κινηματογραφικά είδη μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, animation, μουσικά βίντεο κ.α.)από όλα τα μέρη του κόσμου. Ένα δίωρο ταξίδι με κινούμενες εικόνες πλατύ και μήκη του πλανήτη. Με την ολοκλήρωση προβολής των ταινιών, το κοινό καλείται να αναδείξει τις νικήτριες ταινίες για την απονομή του διεθνούς Βραβείου Κοινού μέσω ψηφοφορίας.

Πληροφορίες :

https://chaniafilmfestival.com/tres-court

https://www.facebook.com/TresCourtGreece

Το25οTrèsCourtInternationalFilmFestival2023 έρχεται στην Ελλάδα από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / ChaniaFilmFestival και με την υποστήριξη:

 • Του Δήμου Χανίων και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ
 • Του Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων «ΚΗΠΟΣ»
 • Του Δήμου Ρεθύμνης
 • Του Δήμου Αγίου Νικολάου και του ΠΑΟΔΑΝ
 • Της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου
 • Της Κινηματογραφικής Λέσχης του Θεάτρου της Σητείας
 • Του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σητείας
 • Της Κινηματογραφικής  Λέσχης Νέας Μάκρης
 • Της  Κινηματογραφικής Λέσχης Σαμοθράκης «Λουκία Ρικάκη»
 • Της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου
 • Του Studio New Star Art Cinema

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στις  9 το βράδυ σε 8 πόλεις της Ελλάδας  απολαμβάνουμε το γρηγορότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου : 40  ταινίες μέσα σε περίπου δύο ώρες! Θα παρασυρθούμε σ’  ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι, αλλά και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, για την ανάδειξη αυτής που θα βραβευτεί με την Επιλογή του Κοινού.

Βλέπουμε , κρίνουμε , Ψηφίζουμε Τετάρτη  7 Ιουνίου 2023  στις   9:00 μμ

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook