Για 4η χρονιά πρωταθλήτρια στο Εργασιακό μπάσκετ η «Κάβα Κασιμάτης»

για-4η-χρονιά-πρωταθλήτρια-στο-εργασια-875220

Τη δική της αυτοκρατορία αρχίζει και χτίζει η χανιώτικη ομάδα μπάσκετ «Κάβα Κασιμάτης» καθώς για 4η σερί χρονιά στέφθηκε πρωταθλήτρια στο εργασιακό πρωτάθλημα.

Στον τελικό της 1ης κατηγορίας που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισσού η κάτοχος του τίτλου κατάφερε να κάμψει με 72-62 το εμπόδιο της σκληροτράχηλης φιναλίστ Fotaras BC και να πανηγυρίσει το καρέ της επιτυχίας.

Έπειτα λοιπόν από έναν μαραθώνιο σχεδόν 8 μηνών, η «Κάβα Κασιμάτης» απέδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο στο εργασιακό πρωτάθλημα, καθώς η παρέα του Μιχάλη Κασιμάτη, αρχίζει να δημιουργεί το δικό της «θρύλο» στη διοργάνωση, όπου συμμετείχαν συνολικά 49 ομάδες.

Τοπ σκόρερ με 21 πόντους για τους πρωταθλητές αναδείχθηκε ο Μαυραγάκης, ενώ για τους φιναλίστ ο Λιονάκης σημείωσε 18 πόντους.

Την απονομή στις νικήτριες ομάδες και τις φιναλίστ πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Σταύρος Φιωτάκης.

Στην Γ’ κατηγορία το «ΝΑΜΙ Μεζεδοπωλείο» στέφθηκε πρωταθλητής κερδίζοντας με 44-40 την «Drink Team», εν’ω στην κατηγορία Α2 η κούπα κρίθηκε στην παράταση, με τη «ΜOVIAK» να κάμπτει με 62-60 στα σημεία την αντίσταση του «Locca Cafe».

Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των ομάδων με το χειροκρότημά και τον ενθουσιασμό τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook