Γεύμα σε στελέχη του ελληνικού μπάσκετ παρέθεσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων μετά τον τελικό του Final 4

γεύμα-σε-στελέχη-του-ελληνικού-μπάσκε-1421795

Την τιμή να παραθέσει γεύμα σε σημαντικά στελέχη του ελληνικού μπάσκετ, καθώς και παράγοντες από τους συλλόγους που έδωσαν το παρών στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, στον δήμαρχο Χανίων, τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και στην εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων είχε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων.

Ειδικότερα, στο περιθώριο της γιορτής του γυναικείου μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στα Χανιά, ο ΟΑΧ παρέθεσε γεύμα στον φιλόξενο χώρο της SALA που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του στους αξιωματούχους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ, καθώς και στους παράγοντες των ομάδων του Παναθηναϊκού και της Ελευθερίας Μοσχάτου, που συνόδευσαν την αποστολή.

Συγκεκριμένα, η αναφορά γίνεται για τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, Νίκο Νικολόπουλο και τον γενικό διευθυντή, Ντίνο Σβερκούνο ενώ από την ΕΚΑΣΚ παρών ήταν ο πρόεδρος, Μπάμπης Μαρκάκης. Από τον Παναθηναϊκό παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Βρανόπουλος, από τη δε Ελευθερία Μοσχάτου παρέστησαν ο πρόεδρος, Αρης Δημητρίου και οι κ.κ. Ανδρέας Ρηγόπουλος και Σωτήρης Τσαραπατσάνης.

Από την όμορφη αυτή μάζωξη, που έγινε την παραμονή της έναρξης των αγώνων δεν θα μπορούσε ν’ απουσιάζει ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Στέλιο Μιχαηλάκη ενώ παρούσα ήταν η εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη.

Ο ΟΑΧ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο, Τάσο Δημολίτσα, τον αντιπρόεδρο, Θοδωρή Ορφανουδάκη και τους υπευθύνους του τμήματος μπάσκετ, Γιάννη Τζουγκράκη και Στέλιο Δερμιτζάκη. Επίσης, να τονισθεί η παρουσία του κ. Δημήτρη Ξεπαπαδάκη, ιδιοκτήτη της εταιρείας EAR PLUS που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων από τη δική του πλευρά προσπάθησε να συμβάλει στην όσο το δυνατόν καλύτερη φιλοξενία των αποστολών των ομάδων που βρέθηκαν στα Χανιά και νιώθει ιδιαίτερα ευτυχής που η διοργάνωση διεξήχθη στην πόλη μας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook