Γερουλάνος από τα Χανιά: Κάντε τα ρακοκάζανα το «Octoberfest» της Κρήτης | Photos+Video

γερουλάνος-από-τα-χανιά-κάντε-τα-ρακοκ-947656

Ομιλητής στο 2ο Chania Business Forum ήταν ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος ο οποίος συμμετείχε σε πάνελ με θέμα τον πολιτισμό και τη σύνδεσή του με το επιχερείν και τον τουρισμό.

Κατά την ομιλία του ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις πολιτισμού που τείνουν να γίνονται τουριστικά ελκυστικές και πηγές επισκεψιμότητας παγκοσμίως, όπως είναι το «Octoberfest» στη Γερμανία.

Ο κ. Γερουλάνος παραλλήλισε το συγκεκριμένο δρώμενο με την αντίστοιχη διαδικασία που γίνεται με τη δημιουργία της τσικουδιάς:

«Χιλιάδες Έλληνες και εκατοντάδες χιλιάδες Ευρωπαίοι επισκέπτονται διάφορες πόλεις της Γερμανίας για να πιουν αρκετά λίτρα μπίρας στο πολυφημισμένο «Octoberfest», ενώ θα μπορούσαν και θα έπρεπε να επισκέπτονται την Κρήτη, στα ρακοκάζανα του Νοεμβρίου για το «Novemberfest», ας πούμε».

Ο κ. Γερουλάνος, σε δηλώσεις του ανέφερε εκτός των άλλων, πως «ο πολιτισμός είναι ένας τρόπος ζωής. Αυτό που θα πρέπει να φτιάξουμε σαν χώρα και η Κρήτη ειδικά,είναι να αναδείξει τον τρόπο ζωής των κατοίκων, ο οποίος είναι διαφορετικός από τον τρόπο ζωής που έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται να την επισκεφθούν και αυτό θα πρέπει να προωθήσουμε προς τα έξω».

Μάλιστα σχετικά με τον τουρισμό που φιλοξενεί η Κρήτη, ο κ. Γερουλάνος συμπλήρωσε ότι εκτός από τον μαζικό τουρισμό, παίρνει έδαφος και ο τουρισμός περιπέτειας:

zarpanews.gr

One thought on “Γερουλάνος από τα Χανιά: Κάντε τα ρακοκάζανα το «Octoberfest» της Κρήτης | Photos+Video

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΕΤΟΥΤΟΝΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΜΠΡΕ, Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΟΥΪΣΚΙ;;;;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣ;;;;;
    OI ΥΠΟΔΕΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟ – ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ) ΓΙΑΪΝΤΑ ΜΠΡΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;;;
    ΘΑΡΡΩ ΟΤΙ ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙ ΔΕΙΞΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΒΑΝΙΑ…
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΖΑΡΠ και ξανάΖΑΡΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook