Γερμανός τουρ οπερέιτορ θα φέρνει τουρίστες στην Κρήτη μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου

O γερμανός τουρ οπερέιτορ FTI διευρύνει την καλοκαιρινή σεζόν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου για αρκετούς προορισμούς της Ευρώπης, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Κρήτη, η Ρόδος, η Σικελία, η Μάλτα και η Μαδέρα.

Σύμφωνα με τον οργανισμό, η Ελλάδα, η Ιταλία και η Πορτογαλία ήταν στους πιο περιζήτητους προορισμούς τους ταξιδιωτών του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που μας πέρασε, οι οποίοι αναζητούσαν διακοπές παραλίας στη Μεσόγειο.

Προηγήθηκε η διεύρυνση της σεζόν για την Κρήτη και πλέον ο τουρ οπερέιτορ ανακοίνωσε ότι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου προσφέρονται διακοπές, μεταξύ άλλων προορισμών, και στη Ρόδο. Για το λόγο αυτό, ο FTI διαπραγματεύθηκε με τα ξενοδοχεία διευρυμένες περιόδους λειτουργίας.

Σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ, οι ταξιδιώτες μπορούν να προβούν σε κράτηση επιπλέον υπηρεσιών όπως δωρεάν είσοδος σε μουσεία και εκπτώσεις σε ταβέρνες στην Κρήτη και αποκλειστικές καμπάνιες ενοικίασης αυτοκινήτου στη Ρόδο.

Για όλες τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται έως τις 31 Οκτωβρίου, προσφέρεται επίσης ένα ευνοϊκό πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει τις καλύτερες τιμές, δωρεάν ακύρωση έως 14 ημέρες πριν την αναχώρηση ή εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημέρες αργότερα.

Πηγή: tornosnews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού εσείς στα Χανιά δεν γουσταρετε πια τους τουρίστες…Χορτασατε φράγκα από ότι φαίνεται.
    Τώρα παντού γκράφιτι τυπου “tourist go home” ως και στο συντριβάνι στο λιμάνι.
    Οι κουτοφραγκοι ακόμα πιστεύουν στην “φιλοξενία” και τρώνε τους χτύπους στις καφετέριες και ταβέρνες και που και που καφριλες από τους βοσκοξενοδοχους στα νότια.

    Αλλά μια μέρα θα σας πάρουν χαμπάρι και θα πάνε αλλού, γιατί ωραία τα Χανιά αλλά έχει κι αλλού πορτοκαλιές…

    Και θα κλαίτε πάλι..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ