Γερμανοί εισαγγελείς: Η Μαντλίν είναι νεκρή – Αυτός είναι ο ύποπτος για τη δολοφονία της

γερμανοί-εισαγγελείς-η-μαντλίν-είναι-1051399

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν. Σήμερα η Daily Mail έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του κύριου υπόπτου για την δολοφονία της μικρής.

Παράλληλα η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ο οποίος ονομάζεται Christian Brueckner και είναι Γερμανός είχε ομολογήσει σε άλλον άνδρα την δολοφονία της.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η εφημερίδα, ο 43χρονος Christian Brueckner, Γερμανός παιδόφιλος και έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος είχε φυλακιστεί πέρυσι για τον βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας, είχε ομολογήσει σε έναν φίλο του την απαγωγή του παιδιού σε ένα μπαρ το 2017 στην 10η επέτειο από την απαγωγή της όταν είδε την εικόνα της στην τηλεόραση σε ένα αφιέρωμα της γερμανικής τηλεόρασης.

Στην συνέχεια έδειξε στον φίλο του ένα βίντεο με τον ίδιο να βιάζει μια γυναίκα. Ο άνδρας που τα άκουσε και τα είδα όλα αυτά ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, ο ύποπτος είχε φτάσει στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας το 1995 όταν ήταν 18 ετών. Για τα επόμενα 12 χρόνια έμενε γύρω από την Πράια Ντα Λουζ και έλεγε στην οικογένειά του ότι έκανε δουλειές του ποδαριού. Στην πραγματικότητα διακινούσε ναρκωτικά και έκανε διαρρήξεις σε σπίτια και σε δωμάτια ξενοδοχείων.

«Συμπεραίνουμε πως το κορίτσι είναι νεκρό» δήλωσε ο εισαγγελέας του Μπράουνσβαϊγκ Χανς Κρίστιαν Βόλτερς. Υπενθυμίζεται πως η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το κρεβάτι της στις 3 Μαΐου 2007 στη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στο Αλγκάρβε ενώ οι γονείς της και φίλοι τους ήταν σε κοντινό μπαράκι με τάπας στη Πραΐα ντα Λουζ.

Στη δημοσιότητα δίνεται η πρώτη φωτογραφία του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν πριν από 13 χρόνια, η οποία δόθηκε στην αστυνομία από έναν φίλο του στον οποίο ομολόγησε ότι ήξερε τα πάντα σχετικά με το κοριτσάκι ενώ τα έπιναν σε ένα μπαρ, στη 10η επέτειο της εξαφάνισης του παιδιού, σύμφωνα με τη MailOnline.

zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook