Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Κάποιες συμπεριφορές τις έχω συγχωρήσει λόγω μεγάλου ταλέντου, αλλά υπάρχουν όρια»

γεράσιμος-σκιαδαρέσης-κάποιες-συμπ-1465715

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν βγει στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και τόνισε πως πάντα πρέπει να υπάρχουν όρια στις καταγγελίες.

«Υπάρχουν όρια που πρέπει να τηρούνται. Έχω δει σκληρές συμπεριφορές που τις έχω συγχωρήσει, λόγω μεγάλου ταλέντου ή μεγάλης καλλιτεχνικής οντότητας. Αλλά πάντα υπάρχουν όρια. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτό, αλλά δεν περνάνε τα όρια του ποινικά κολάσιμου», είπε χαρακτηριστικά.

«Οκ, είναι μια συμπεριφορά κακή και κατακριτέα, που δεν μου αρέσει και τη στηλιτεύω όπου μπορώ, αλλά από εκεί και πέρα, ο καλλιτέχνης είναι κάτι άλλο και του βγάζω το καπέλο. Αρκεί να μην περνάνε βέβαια, τα όρια, να μην τραυματίζει δηλαδή άλλους ανθρώπους. Στιγμιαία, όλοι πληγωνόμαστε από κάτι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, ανέφερε πως στα δικά του χρόνια, το θέατρο ήταν πολύ σκληρό. Κάθε φορά όμως, που έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε σε μια δουλειά, έφευγε.

«Εμείς στα χρόνια μας μεγαλώσαμε με τη λογική ότι έτσι είναι το θέατρο. Όπου έβλεπα σκοτάδι και μαυρίλα, καταλάβαινα ότι «εδώ θα βασανιστούμε» κι έφευγα. Ποτέ δεν μου άρεσε να μου μιλάνε άσχημα», τόνισε κλείνοντας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook