Γεωργιάδης προς ανεμβολίαστους: «Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις»

Με μια ατάκα που ήδη έχει αρχίσει και γίνεται viral, ο Άδωνις Γεωργιάδης τα έβαλε ξανά με όσους δεν κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Και δεν έκρυψε πως «προσωπικά, κουράστηκα».

«Αυτός που δεν εμβολιάζεται φταίει. Πολύ απλά. Υπάρχει ένας από τους αντιεμβολιαστές που δεν ξέρει που να εμβολιαστεί;» διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης (20.10.2021) στο Kontra.

Κατά τον υπουργό Ανάπτυξης, οι ανεμβολίστοι πολίτες έχουν πλέον την αποκλειστική ευθύνη! «100%, ολομόναχος! Το κράτος έχει κάνει σποτ για την τηλεόραση, έχει βγάλει γιατρούς στα κανάλια, του έχει κάνει εκστρατεία ΕΟΔΥ, του έχει πάει κινητά συνεργεία στα χωριά, του έχει φτιάξει εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, του δίνει τα εμβόλια τζάμπα. Ε, με συγχωρείτε μην τον αθωώσουμε κιόλας, μην τον αθωώσουμε κιόλας» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Σας λέω, λοιπόν, πλέον προσωπικά κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα, πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται, όποιος εμβολιαστεί. Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο, κουράστηκα. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνει το κράτος σε αυτό το θέμα, τα έχει κάνει όλα. Από δω και μπρος ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Σου λέει θέλω να εμβολιαστώ, δεν θέλω. Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει, δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του, επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα».

Δείτε όλα όσα είπε

Πηγή: newsit.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι ακριβώς. Δε θες, μη σώσεις ποτέ σου. Αλλά επίσης θα τον έβαζα να πληρώσει από την τσέπη του τα 1000 ευρώ τη μέρα της ΜΕΘ αν την χρειαστεί. Δεν είμαστε μ***κες οι υπόλοιποι να πληρώνουμε την ξεροκεφαλιά του.

  2. Ομοίως δεν είμαστε μ@λ@κες όμως να πληρώνουμε και την αλλοπρόσαλλη πολιτική της κυβέρνησης, που εξαναγκάζει διάφορες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, όπως τους υγειονομικούς, κλπ να εμβολιαστούν και αφήνει έξω την εκκλησία, τους αστυνομικούς, τις ένοπλες δυνάμεις κλπ. Μήπως επειδή στην πλειοψηφία τους είναι ψηφοφόροι της; Συγχρόνως, αυξάνει πάλι τον ήδη μεγάλο αριθμό επιβατών στα ΜΜΜ και διατηρεί πάνω από 25 τους μαθητές κάθε τμήματος, ενω συγχρόνως κλείνει και συγνωνεύει σχολεία. Προφανώς, ως συνήθως τα πλάνα του Μητσοτάκη για ποσοστά εμβολιασμού 80% και 85% ήταν μπαρούφες και επικοινωνιακά κόλπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ