Γεωργιάδης: «Μετά το Πάσχα θα ανοίξουμε την εστίαση» | Video

γεωργιάδης-μετά-το-πάσχα-θα-ανοίξουμ-1102632

Η εστίαση και το περαιτέρω άνοιγμα των καταστημάτων μαζί με τις διαδημοτικές μετακινήσεις και τη μετάβαση στο χωριό το Πάσχα είναι το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης.

Εμβόλια και self test είναι δύο σημαντικά εφόδια, σημασία έχει, όμως, να υπάρχει και μια σχετική σταθεροποίηση της επιδημιολογικής εικόνας.

Ο Υπουργός Ανάπτυξκης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μπορέσουν να ανοίξουν σταδιακά και μέσα στον Μάιο πλέον η χώρα να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Όπως ανέφερε η εστίαση θα ανοίξει και ίσως προηγηθεί λίγο του τουρισμού. «Μετά το Πάσχα πιστεύω θα μπορούμε να ανοίξουμε εάν η εξέλιξη της πανδημίας είναι ομαλή» δήλωσε χαρακτηριστικά

Ωστόσο έκανε σαφές πως θα ξεκινήσει με τραπέζια στους εξωτερικούς χώρους.

Παράλληλα, είπε πως η πλατφόρμα για την επιδότηση στην εστίαση πιθανότατα να είναι έτοιμη μέχρι 10 Μαίου. 

2 thoughts on “Γεωργιάδης: «Μετά το Πάσχα θα ανοίξουμε την εστίαση» | Video

  1. Βρε σιχαμα που σε ψηφιζει και ο κοσμος… Απο περυσι τον Δεκεμβρη τα λετε αυτα! Πριν ενα μηνα λεγατε αρχες Απριλη θα ανοιξει!
    Ας το! Καλια να μη βγαζεις μιλια και να μην γυρνας καθε μερα στα καναλια! Και να κανεις λιγη δουλεια..
    Αντε με τον καθε τηλεμαιντανο που ψηφιζουν…
    Τελευταια στις δημοσκοπησεις κανεις κοντρα για το αν θα εισαι πρωτος στην αρνητικη ψηφο… Για λιγο σε περναει το αλλο το λελουδο η Κεραμεως…

  2. Ο/Η Ο πρώην πλασιέ βιβλίων σας τιμωρεί ! Εσεις τον κάνατε ..........ΥΠΟΥΡΓΟ ! Τώρα στο βουνό για χόρτα αν θέλετε να φάτε ! λέει:

    Αυτά είπε ο πλασιέ βιβλίων Ελληναράδες …….ψοψο- φόροι σαίνια ! Δουλεύατε μια ζωή εσεις και οι πατεράδες σας να ανοίξετε ένα μαγαζί να δείτε μια άσπρη μέρα και μετά για να αποφύγετε τους 10 προηγούμενους καραγκιόζηδες που ειχατε ψηφίσει, ψηφίσατε 10 γνωστούς καραγκιοζηδες ( μεταξύ των οποίων και ο μπαμπουίνος πλασιέ βιβλίων ) ο οποίος πολύ ….δημοκρατικά σας έκλεισε τις επιχειρήσεις σας, σας πτώχευσε και τώρα σας έχει κρεμάσει στα αχαμνά του και σας ειρωνευτείτε κιόλας αφού όπως λέει αν τον υπακούτε μπορεί να σας επιτρέψει να δουλέψετε λίγο πριν τον τουρισμό.!! Ποιός ? Ο εθνικός πλασιέ βιβλίων πόρτα- πόρτα ! Με λίγα λογια φάγατε πόρτα από τον άνθρωπο που οι μεροκαματιάρηδες Έλληνες σε παλιότερες εποχές του έκλειναν κατάμουτρα τις πόρτες τους μόλις έβλεπαν την πίθηκο φάτσα του ! Και σείς τον κάνατε ………Υπουργό ρε αθεόφοβοι ! Χαλάλι σας ! τον αξίζετε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook