Γεωργιάδης – Μαραβέγιας: Όλα τα λεφτά!

γεωργιάδης-μαραβέγιας-όλα-τα-λεφτά-1538521

Από την παραγωγή στην κατανάλωση! Χωρίς μεσάζοντες! Ο υπουργός κανονίζει τη χρηματοδότηση του βουλευτή και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν.

Ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μαραβέγιας ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό μέχρι που μαθεύτηκε ότι χάρη στον αναπτυξιακό νόμο εταιρεία της συζύγου του με κεφάλαιο μόλις 5.000 ευρώ κατάφερε να βρει κονδύλια 4 και πλέον εκατομμυρίων. Ο Αδ. Γεωργιάδης να ‘ναι καλά που έχει τον τρόπο του να μοιράζει χρήμα σε ημετέρους.

O βουλευτής δεν είχε τα ίδια κεφάλαια που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της επένδυσης αλλά έλπιζε σε έναν γενναιόδωρο τραπεζικό δανεισμό γνωρίζοντας ότι όλα τα οικονομικά προβλήματα λύνονται άμα το θέλει το σύστημα Μητσοτάκη που έχει ασυναγώνιστο ταλέντο στο βόλεμα των κολλητών.

Η μικρή αυτή ιστορία διαφθοράς είναι τέλειο παράδειγμα ακραίου πελατειασμού, ευνοιοκρατίας, παλαιοκομματισμού, κατάχρησης των προνομίων της εξουσίας, απληστίας, αναισθησίας απέναντι στα προβλήματα των πολλών που δοκιμάζονται σκληρά από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση.

Όλα τα αποκρουστικά χαρακτηριστικά της βαθιάς Δεξιάς συνοψίζονται στο ρουσφέτι του υπουργού στον βουλευτή που δεν είχε την ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη, πόσο μάλλον να παραιτηθεί.

Συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα. Και έχουν δίκιο: Ποτέ δεν φημίζονταν ούτε για την ηθική τους ούτε για τη σεμνότητά τους. Κατέλαβαν το δημόσιο ταμείο επειδή ένας κόσμος του κέντρου πίστεψε ότι θα κάνουν αποτελεσματική διαχείριση και θα μειώσουν τους φόρους για τη μεσαία τάξη. Δεν ήξεραν τότε ούτε ποιος είναι ο Μαραβέγιας ούτε τι business θα κάνει.

Τώρα, όμως, ξέρουν. Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες και άλλοθι. Η «κυβέρνηση των αρίστων» έχει δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Οποιος δεν κοιτάζει αλλού έχει την πλήρη ευθύνη της επιλογή του. Ψηφίζεις Μητσοτάκη και έχεις Αδ. Γεωργιάδη χέρι-χέρι με Κ. Μαραβέγια. Τίποτα λιγότερο.

tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook