Γεωργιάδης για Ανδρουλάκη: Δεν πρέπει να δημοσιευθεί ο λόγος της παρακολούθησής του

γεωργιάδης-για-ανδρουλάκη-δεν-πρέπει-1301986

Την άποψη ότι η δεν πρέπει να απαντηθεί το γιατί είχε τεθεί υπό παρακολούθηση ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν πρόκειται για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας να βλάψουμε την πατρίδα. Τι θα πει αυτό; Χρειάζεται η Ελλάδα όπως και κάθε χώρα να έχει μυστικές υπηρεσίες; Χρειάζεται. Είναι δυνατό να έχουμε αξιόπιστες μυστικές υπηρεσίες, αν αυτά που αποφασίζουν οι μυστικές υπηρεσίες, ανακοινώνονται; Τότε να μην τις λέμε μυστικές υπηρεσίες, να τις λέμε φανερές», ισχυρίστηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ αναφερόμενος στον Γρηγόρη Δημητριάδη, τον χαρακτήρισε «άξιο άνθρωπο».

Για το Fuel Pass 2, σχολίασε ότι μεγάλο μέρος του κατευθύνεται σε άλλα έξοδα πέραν των καυσίμων, καθώς το 70% των δικαιούχων προτίμησε να λάβει λιγότερα χρήματα κατά 15 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό παρά να επιλέξει το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, προκειμένου να τα ξοδέψουν όπου θέλουν.

ethnos.gr

One thought on “Γεωργιάδης για Ανδρουλάκη: Δεν πρέπει να δημοσιευθεί ο λόγος της παρακολούθησής του

  1. Ωραία λογική μπουμπούκο!!! Ο αστυφύλακας είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυφύλακας είναι μπουζούκι!!!! Μαζέψτε τοοοοννν!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook