Γεωργιάδης: «Δεν πρέπει να μάθουμε τον λόγο παρακολούθησης του Ανδρουλάκη»

γεωργιάδης-δεν-πρέπει-να-μάθουμε-τον-1133573

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε, το Σάββατο (27/08), πως «δεν πρέπει να μάθουμε τον λόγο παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη», ενώ είπε πως «το επίδομα ακρίβειας βρίσκεται στο τραπέζι των κυβερνητικών συζητήσεων.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στο OPEN, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε για την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: «Αποκλείεται ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου να είναι, π.χ., Ρώσος πράκτορας; Έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία. Αποκλείεται η Ρωσία να έχει αγοράσει έναν βουλευτή του κοινοβουλίου;».

Ακόμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «το λάθος ήταν ότι δεν είχαμε καταλάβει πως θα έπρεπε σε ορισμένες περιπτώσεις να υπάρχουν περισσότερες δικλείδες ασφαλείας». Ερωτηθείς, πάντως, αν θα μάθουμε τον λόγο που παρακολουθείτο ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απάντησε: «Δεν θα τον μάθουμε και δεν πρέπει να τον μάθουμε, γιατί διαφορετικά οι μυστικές υπηρεσίες δεν θα ήταν μυστικές αλλά φανερές».

Μάλιστα, ο ίδιος διαφώνησε τόσο με τη θέση που -όπως είπε- εκφράσθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα, ότι θα πρέπει να εξαιρούνται από τις παρακολουθήσεις πολιτικοί και δημοσιογράφοι, ενώ για τον ίδιο λόγο είπε ότι διαφωνεί και με την άποψη του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Το επίδομα ακρίβειας είναι πάνω στο τραπέζι»

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο επίδομα ακρίβειας, αποκαλύπτοντας πως «είναι πάνω στο τραπέζι».

Χαρακτηριστικά, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είπε ότι «υπάρχουν ενδείξεις πως η πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι καλύτερη των προβλέψεων και στο τέταρτο τρίμηνο», επομένως -κατά τον ίδιο- «αν αυτό επιβεβαιωθεί, συνολικά σε ετήσια βάση θα πάμε πολύ καλύτερα από τις προβλέψεις».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, επίσης, ανέφερε ότι «το επίδομα ακρίβειας είναι πάνω στο τραπέζι, όπως και όλα τα μέτρα που μπορούν να ανακουφίσουν τους ευάλωτους συμπολίτες μας». Εντούτοις, έσπευσε να διευκρινίσει πως «τα επιμέρους μέτρα θα ανακοινωθούν από την κυβέρνηση», σημειώνοντας ότι «θα κάνει ανακοινώσεις ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ και μετά οι υπουργοί».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook