Γεωργία Μπίκα: Την απαλλαγή του 27χρονου πρότεινε η εισαγγελέας για την υπόθεση βιασμού

γεωργία-μπίκα-την-απαλλαγή-του-27χρονου-1362067
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

Η εισαγγελέας πρότεινε προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης την απαλλαγή του 27χρονου, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρότασή της η εισαγγελέας, η οποία αριθμεί 60 σελίδες, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ απορρίπτει τα όσα υποστήριξε η 24χρονη, τονίζοντας ότι προέβη στην συγκεκριμένη καταγγελία για δικούς της προσωπικούς λόγους.

Δέχεται, από την άλλη, τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι όλα όσα συνέβησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρξαν προϊόν συναίνεσης.

Από την κύρια ανάκριση, που ολοκληρώθηκε πριν περίπου δύο μήνες, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πέραν του 27χρονου καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία της παθούσας περί ομαδικού βιασμού.

Η Γεωργία Μπίκα κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητο της. Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου έπεσε θύμα βιασμού.

Σημειώνεται ότι πριν από 10 ημέρες η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα κατέθεσε μήνυση για ψευδορκία εναντίον τεσσάρων μαρτύρων.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook