Γεωργία Μπίκα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επιστροφή της στο ξενοδοχείο

γεωργία-μπίκα-νέο-βίντεο-ντοκουμέντο-1375953

Λίγo μετά το ρεπορτάζ του ThessToday.gr όπου ο τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν» και πως «τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά», ένα νέο βίντεο από το zougla.gr δείχνει τη Γεωργία να περπατάει σε κακή κατάσταση ψάχνοντας το αυτοκίνητό της χαράματα Πρωτοχρονιάς έξω από το ξενοδοχείο.

Η κοπέλα φαίνεται να τρεκλίζει και μοιάζει χαμένη στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

«Το βίντεο αυτό βάζει τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών»

Ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, δήλωσε στο ThessToday.gr πως το συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 24χρονη κοπέλα εκείνο το βράδυ.

«Άλλο ένα αντικειμενικό αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Γεωργία Μπίκα το βράδυ εκείνο. Είμαι πάρα πολύ περίεργος να πληροφορηθώ αν υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων οι οποίες περιγράφουν μια διαφορετική κατάστασή της από αυτή που δείχνει το βίντεο. Θεωρώ ότι και οι επόμενες μέρες θα είναι αποδεικτικά κρίσιμες για την υπόθεση. Αυτή είναι η άποψη μου χωρίς να έχω πρόσβαση στη δικογραφία. Το βίντεο αυτό βάζει τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook