Εκδήλωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στα Χανιά: «Δεν υπάρχει περίπτωση με ιδιωτική ενέργεια να ανακουφιστεί κανείς καταναλωτής» | Video

εκδήλωση-της-γενοπ-δεη-στα-χανιά-δεν-υ-1298729

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση με τους χειρισμούς της οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την ΔΕΗ σε ιδιωτικοποίηση έκαναν, ο πρόεδρος και ο γ.γ. της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Χανίων και ο Σύλλογος εργαζομένων ΔΕΗ ΑΗΣ Χανίων, με στόχο την υπεράσπιση του δημοσίου χαρακτήρα της ΔΕΗ και την ανάλυση των επιπτώσεων της ιδιωτικοποίησής της στο κοινωνικό σύνολο και στα ελληνικά νοικοκυριά.

Επίσης αποφασίστηκε να αποσταλεί το παραπάνω ψήφισμα στον Υπουργό Περιβάλλοντος και  Ενέργειας, κ. Σκρέκα Κων/νο και στον Δ/ντα Σύμβουλο Δ.Ε.Η, κ. Στάσση Γεώργιο και στον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη Κυριάκο.

To «παρών» έδωσαν ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη, ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Αντώνης Ροκάκης και πλήθος κόσμου.

Ο Γιώργος Αδαμίδης, πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, δήλωσε στο zarpanews.gr, ότι με την ιδιωτικοποίηση, ο πολίτης θα δει τα τιμολόγιά του να ακριβαίνουν πολύ περισσότερο. «Είναι εγκληματική ενέργεια, θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους καταναλωτές» συμπλήρωσε.

Το σύνολο των δομών κοινής ωφέλειας της χώρας μας, όπως τόνισε ο κ. Αδαμίδης, ιδιωτικοποιείται από τις κρατικές εταιρίες των άλλων χωρών. «Στο πλευρό αυτού του αγώνα βρίσκονται όλες οι επαγγελματικές οργανώσεις της χώρας, θέλοντας να σταματήσει η κυβέρνηση αυτόν τον «κατήφορο» σημείωσε  ο ίδιος. «Η επιδότηση είναι πολύ μικρή συγκριτικά με τις αυξήσεις. Θα έχουμε τεράστιες αυξήσεις και στο μέλλον» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλέστηκε ο ιδιος, στην Ελλάδα έχουμε την ακριβότερη τηλεπικοινωνία και κανείς ιδιώτης δεν θα μπορέσει να ηλεκτροδοτεί την χώρα μέχρι και το τελευταίο ακριτικό νησί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook