Γέννησε μόνη της στο μπάνιο και σκότωσε το μωρό της με ψαλίδι | Photos

γέννησε-μόνη-της-στο-μπάνιο-και-σκότωσ-808804

Ένοχη κρίθηκε μια μητέρα για τη δολοφονία του νεογέννητου μωρού της με ψαλίδι μετά την ακύρωση της αρχική καταδίκη της για το ίδιο αδίκημα από το δικαστήριο Court of Appeal, στη Μ. Βρετανία.

Η 28χρονη Rachel Tunstill γέννησε την μικρή Mia Kelly το βράδυ του Σαββάτου στις 14 Ιανουαρίου του 2017 στο μπάνιο του σπιτιού της στο Burnley. Είχε πει στον σύντροφό της ότι απέβαλε και παρόλο που εκείνος προσφέρθηκε να της παρέχει ιατρική βοήθειά, αρνήθηκε και είπε ότι θα χειριστεί την κατάσταση μόνη της. Κάθε φορά που ο σύντροφός της πήγαινε να δει αν είναι καλά, η 28χρονη επαναλάμβανε ότι δεν χρειαζόταν βοήθεια.

Ζήτησε ένα ψαλίδι αλλά δεν είπε για ποιον λόγο το ήθελε. Το ψαλίδι πιστεύεται ότι το χρησιμοποίησε για να προκαλέσει συνολικά 15 τραυματισμούς στο μωρό. Στις 16 Ιανουαρίου του 2017, η Tunstill πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο του Burnley για ιατρική περίθαλψη, αλλά είπε στους νοσηλευτές ότι είχε αποβάλλει όταν ήταν εννέα εβδομάδων έγκυος.

Μετά την εξέταση, ήταν προφανές ότι είχε γεννήσει.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο νοσοκομείο. Η Tunstill είπε σε έναν αστυνομικό ότι είχε διαπιστώσει ότι ήταν έγκυος την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό. Ακόμη, πρόσθεσε ότι δεν ήξερε αν ήταν αγόρι ή κορίτσι.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της και βρήκαν το πτώμα του μωρού που ήταν κρυμμένο μέσα σε μια τσάντα στον κάδο σκουπιδιών στην κουζίνα.

Η Tunstill θα καταδικαστεί την Τετάρτη και η ποινή της αναμένεται να είναι ισόβια κάθειρξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook