Γεννηματά: Δεν είπατε τίποτα για τον κόσμο της εργασίας κ. Μητσοτάκη

γεννηματά-δεν-είπατε-τίποτα-για-τον-κό-895619

Γενικόλογες χαρακτήρισε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ενώ έκανε λόγο για επιστροφή της παράταξης στην κλασική δεξιά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είπε ότι το κόμμα της υποστηρίζει μια οικονομική πολιτική χαμηλών πλεονασμάτων, αλλά με υψηλές δημόσιες επενδύσεις στο πλαίσιο μια αναπτυξιακής πολιτικής με χαμηλότερη φορολογία.

Τόνισε επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε τίποτα στη διάρκεια της ομιλίας του και του απηύθυνε το ερώτημα τι θα γίνει με την επεκτασιμότητα των συλλογικών συμβάσεων.

Κάλεσε επίσης τον κ. Μητσοτάκη να ανακοινώσει τις προτάσεις του για τον εκλογικό νόμο από την αρχή της θητείας του και υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει λευκή επιταγή» από την πλευρά του ΚΙΝΑΛ στο ζήτημα αυτό.

Προανήγγειλε, ακόμη, ότι το ΚΙΝΑΛ θα καταθέσει πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία και τις ευθύνες για την κρίση.

Απευθύνθηκε, μάλιστα και στον κ. Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας καλωσορίζουμε στην Ελλάδα κύριε Τσίπρα, γιατί σήμερα για πρώτη φορά μετά από χρόνια αναφερθήκατε στις ευθύνες της Ν.Δ. για την κρίση. Το κάνετε βέβαια τώρα που είστε στην αντιπολίτευση».

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook