Γέννες 2021: Οι Ελληνίδες celebrities που έγιναν μανούλες – Φωτογραφίες με τα νεογέννητα μωρά τους

γέννες-2021-οι-ελληνίδες-celebrities-που-έγιναν-μαν-1344777

Ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το 2021 αγκαλιά με τα μωρά τους και η προσωπική τους ευτυχία δεν κρύβεται στα social media.

Τα παιδιά του… lockdown ήρθαν στον κόσμο σε μια δύσκολη εποχή της πανδημίας και οι Ελληνίδες celebrities πλέον μιλούν με τα πιο τρυφερά λόγια για τα όσα βιώνουν στη νέα τους καθημερινότητα.

Για κάποιες το 2021 έφερε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, ξεκινώντας έτσι το ταξίδι τους στη μητρότητα. Για κάποιες άλλες όμως το δεύτερο ή τρίτο παιδί ήρθε στον κόσμο ολοκληρώνοντας την προσωπική τους ευτυχία.

Κάνοντας μια αναδρομή από την αρχή του έτους, οι κυρίες της showbiz που μπήκαν στο μαιευτήριο ήταν αρκετές. Ποιος ήταν όμως ο μήνας με τις περισσότερες γέννες;

Ιανουάριος 2021

Όλγα Φαρμάκη

Με τον πιο όμορφο τρόπο ξεκίνησε το 2021 για την Όλγα Φαρμάκη και τον Σταύρο Μαντόπουλο οι οποίοι τον περασμένο Ιανουάριο υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων και επιχειρηματίας γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

«Και εγώ και ο Σταύρος το θέλαμε και χαρήκαμε πάρα πολύ όταν μάθαμε το γεγονός. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου», δήλωνε η Όλγα Φαρμάκη για την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Μάρτιος 2021

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Μανούλα έγινε και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η οποία μας συστήθηκε τηλεοπτικά πριν μερικά χρόνια μέσα από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, λίγους μήνες μετά τον γάμο της.

Απρίλιος 2021

Μαρία Ματσούκα

Το πρώτο τους παιδί υποδέχτηκαν μέσα στην άνοιξη του 2021, η Μαρία Ματσούκα με τον σύζυγό της οι οποίοι υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο αγοράκι, κάτι το οποίο ανακοίνωσαν και με τις πρώτες φωτογραφίες μέσα στα social media.

«Είναι μια νέα ζωή. Είναι κάτι μαγικό. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την ευλογία που ζω. Έβλεπα νέες μητέρες να μιλούν για τα μωρά τους και τις θεωρούσα κάπως υπερβολικές. Μέχρι που απέκτησα το δικό μου μωρό», δήλωνε η Μαρία Ματσούκα.

Μάιος 2021

Ο μήνας Μάιος είχε ευχάριστες ειδήσεις για δύο από τα πιο αγαπημένα κορίτσια που πέρασαν από το Next Top Model Greece.

Η Σεράινα Καζαμία η νικήτρια του πρώτου Next Top Model του ANT1 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το μοντέλο έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Ελβετία μαζί με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν επιλέξει να κρατούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική τους ζωή. Στις 13 Απριλίου, η Σεράινα και ο Jonas παντρεύτηκαν με λίγους συγγενείς και καλούς φίλους, λίγο πριν γίνουν γονείς.

Μαριάννα Παινέση

Το μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από το GNTM έγινε μανούλα φέρνοντας στον κόσμο μια υγιέστατη κορούλα, καρπό του έρωτά της με τον Προκόπη Ζορμπά.

«Ήταν κάτι που ήθελα πολύ! Το φύλο είναι κοριτσάκι. Τα κορίτσια είναι αδυναμία μου, οπότε χαίρομαι λίγο παραπάνω», δήλωσε η Μαριάννα Παινέση η οποία αργότερα ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της στα social media.

Μαρία Ηλιάκη

Μανούλα έγινε η Μαρία Ηλιάκη η οποία γέννησε στην Ζυρίχη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα ξεκινώντας τη συνεργασία της με το Mega και την Κατερίνα Καραβάτου.

«Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, δεν, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ε τρελή. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη μέσα από το μαιευτήριο.

Κωνσταντίνα Κομμάτα

Η όμορφη ηθοποιός μετά από μια μακροχρόνια σχέση με τον Γιώργο Σαμαρά στις 19 Μαίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάτι το οποίο ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

«19.5.21», έγραψε αποκαλύπτοντας την ημερομηνία γέννησης της κόρης της η Κωνσταντίνα Κομμάτα στο Instagram. «Το ωραιότερο συναίσθημα του κόσμου, το πιο ευλογημένο. Καλώς μας ήρθες ψυχή μας».

Ιούνιος 2021

Χριστίνα Μπόμπα

Διπλή χαρά για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε δίδυμα κοριτσάκι αλλάζοντας ολοκληρωτικά την καθημερινότητά του.

Από την πρώτη στιγμή μάλιστα η γνωστή ινφλουένσερ μοιράστηκε μαζί μας τα πρώτα οικογενειακά στιγμιότυπα μέσω instagram, μιλώντας ανοιχτά για τις δυσκολίες στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά και τα όσα άλλαξαν στην καθημερινότητά της ως μανούλα. Νέα αρχή για Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα οι οποίοι σύντομα μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι.

Αθηνά Οικονομάκου

Το δεύτερο παιδάκι τους απέκτησαν στις αρχές του καλοκαιριού, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Το ερωτευμένο ζευγάρι μεγάλωσε την οικογένειά του, χαρίζοντας στον γιο του, Μάξιμο μια αδερφούλα, τη μικρή Σιέννα.

Αργότερα η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε: «Νιώσαμε ευτυχία, ευγνωμοσύνη και συγκίνηση. Ήταν πολύ διαφορετικά συγκριτικά με τη γέννηση του Μάξιμου καθώς στο πρώτο μου παιδί δεν καταλάβαινα τι μου συνέβαινε. Είχα κουραστεί πολύ από τον πολύωρο και επώδυνο τοκετό. Αντίθετα, με τη μικρή, επειδή γνώριζα τη διαδικασία και τις δυσκολίες, ένιωσα ολοκλήρωση».

Ιούλιος 2021

Νάντια Μπουλέ

Η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια στα μέσα του φετινού καλοκαιριού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Στη σχέση μου με τον Γιώργο σίγουρα είναι ένα συν το ότι κατανοεί τη φύση της δουλειάς μου και γνωρίζει όλα τα δεδομένα από πριν. Επίσης, βρίσκω πολύ γοητευτικό το γεγονός ότι δεν του αρέσει η δημοσιότητα και προτιμά να βρίσκεται πίσω από τα φώτα», δήλωνε η Νάντια Μπουλέ για τον σύντροφό της, λίγους μήνες μετά την γέννα.

Αύγουστος 2021

Ρένα Μόρφη

Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάτι που θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ρένα Μόρφη και ο Ορέστης Φαληρέας παντρεύτηκαν στην Κούβα το 2016 και όπως φαίνεται το παιδάκι τους ήρθε στον κόσμο πριν λίγες ημέρες για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Σεπτέμβριου 2021

Όλγα Κεφαλογιάννη

Διπλή χαρά για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα οι οποίοι απέκτησαν δίδυμα παιδάκια. Η γνωστή πολιτικός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον γιο και την κόρη της, αλλά και τη νέα της ζωή ως μητέρα.

«Ο γιος μου είναι σοβαρός της υπόθεσης. Τον λέω και σοφό και καλό άνθρωπο. Είναι υπομονετικός, περιμένει να έρθει το γάλο του, δεν δημιουργεί φασαρίες. Η κόρη μου είναι πριμαντόνα, αλλά τη λέω κολλητή μου. Με αγκαλιάζει και νιώθω ότι έχουμε τρομερή σύνδεση».

Οκτώβριος 2021

Κατερίνα Στικούδη

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν μέσα στο 2021 η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης οι οποίοι ζουν στιγμές ευτυχίας δίπλα στον γιο τους. Η τραγουδίστρια μάλιστα επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις λίγες μόλις μέρες μετά τη γέννα.

«Συγκινούμαι πάρα πολύ γενικά, ενώ πριν ήμουν λίγο πιο σκληρή, τώρα νομίζω ότι έχω μαλακώσει αρκετά. Μόνο που τον βλέπω και σκέφτομαι, το πλασματάκι αυτό, ήρθε από εμένα και τον Βαγγέλη, είναι κάτι μαγικό», είχε δηλώσει η Κατερίνα Στικούδη κατά την επιστροφή της στο J2US μετά τη γέννηση του γιου της.

Νοέμβριος 2021

Ευαγγελία Συριοπούλου

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας και για την Ευαγγελία Συριοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός λίγο πριν το τέλος του 2021 γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Στράτο Πατσατζή με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία 12 χρόνια.

Από την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης της, μέχρι και σήμερα η Ευαγγελία Συριοπούλου δεν σταμάτησε να μοιράζεται μαζί μας τις τρυφερές στιγμές με τον γιο της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Άννη Πανταζή

Η Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά της δεν περιγράφεται με λόγια.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο σύζυγος της Άννης Πανταζή, Χριστόφορος Χούμας, ο οποίος δημοσίευσε στα social media την πρώτη φωτογραφία του γιου τους!

Δεκέμβριος 2021

Τζούλια Νόβα

Με τον πιο όμορφο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για την Τζούλια Νόβα και τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, λίγους μήνες μετά τον πολιτικό του γάμο στην Πάρνηθα. Περίοδος μεγάλων αλλαγών για την όμορφη παρουσιάστρια η οποία λίγο πριν υποδεχτεί την κόρη της, μετακόμισε σε νέο σπιτικό, ξεκινώντας έτσι τη νέα του οικογενειακή ζωή.

«Ξέρω ότι οι περισσότερες τον τοκετό στο σπίτι τον φοβάστε πάρα πολύ αλλά και εγώ πριν καταλήξω σε αυτή την απόφαση το έψαξα και είδα ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος. Ήταν για εμάς μια τρομερά μοναδική εμπειρία και για μένα και για τον άνδρα μου, ο οποίος ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία και με βοηθούσε», δήλωσε η Τζούλια Νόβα για την απόφασή της να γεννήσει στο σπίτι.

Τέλος, η Χριστίνα Κοντοβά ακολούθησε τον δρόμο της υιοθεσίας, τον οποίο και ολοκλήρωσε με επιτυχία. Τις τελευταίες μέρες η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων βρίσκεται στην Αθήνα αγκαλιά με την κόρη της, Ada. Η Ada ήρθε από την Ουγκάντα, εκεί όπου για πρώτη φορά συναντήθηκαν μαμά και κόρη.

Η Χριστίνα Κοντοβά δείχνει πιο ώριμη και ευτυχισμένη από ποτέ. Η συνειδητή της αυτή απόφαση απαιτούσε πολλές δοκιμασίες, γραφειοκρατικές διαδικασίες αλλά και πολλή αγάπη την οποία χάρισε αμέσως στην μικρή Ada.

Το όνειρο της μητρότητας, έγινε πραγματικότητα!!!

Πηγή:tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook