Γενέθλια για την Βίκυ Καγιά – Πόσα κεράκια έσβησε | Photo

γενέθλια-για-την-βίκυ-καγιά-πόσα-κερά-1095845

Η Βίκυ Καγιά ανήκει στις Ελληνίδες που άνοιξαν τα φτερά τους και η καριέρα τους έφτασε μέχρι τις πιο λαμπερές πασαρέλες του εξωτερικού. Η ίδια στην πορεία της ως μοντέλο έχει συνεργαστεί με σπουδαίους οίκους, όπως Chanel, Valentino, Christian Dior και Giorgio Armani. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 14, ενώ μετρά αμέτρητα εξώφυλλα στα διασημότερα περιοδικά.

Πέρα από τις φωτογραφίσεις και τις πασαρέλες, η Βίκυ Καγιά τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την τηλεόραση ως παρουσιάστρια του Shopping Star, αλλά και του GNTM, από το οποίο όμως αποχώρησε.

Η ίδια γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της και σβήνει τα 43 κεράκια στην της.

Η Βίκυ Καγιά, με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή μέρα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε με ένα στιλάτο, μαύρο μπικίνι, με τη σιλουέτα της να εντυπωσιάζει. Όμορφη, λαμπερή και καλοκαιρινή χαμογελά πλατιά!

«Είμαι ευγνώμων για όλα» γράφει μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησης η Βίκυ Καγιά, με τους followers της να της κάνουν τις πιο θερμές ευχές. Η φωτογραφία έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 23 χιλιάδες like σε λίγες ώρες!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά:

Πηγή: bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook