Γεμιστές πιπεριές με κοτόπουλο πέστο

Υλικά

  • 6 κόκκινες, πορτοκαλί ή κίτρινες πιπεριές
  • 2 στήθη κοτόπουλου, μαγειρεμένα και τριμμένα
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού τυρί μοτσαρέλα, χωρισμένο και τριμμένο
  • 1 2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένη κινόα
  • 1 βάζο σάλτσα πέστο

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε το γκριλ και ψήστε τις πιπεριές, για πέντε λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Βγάλτε τις πιπεριές από τον φούρνο, αφήστε στην άκρη και προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ ανακατέψτε το τριμμένο κοτόπουλο με 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί, το πέστο και την κινόα.
  • Μόλις κρυώσουν αρκετά οι πιπεριές, κόψτε τις στη μέση και αφαιρέστε τις μεμβράνες και τους σπόρους.
  • Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι από το μείγμα κοτόπουλου σε κάθε πιπεριά και γαρνίρετε με τυρί.
  • Ψήστε για 10 λεπτά και σερβίρετε αμέσως.

newsbeast.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣτέφανος Τσιτσιπάς: «Αυτά θα έπρεπε να διδάσκουν τα σχολεία»
Επόμενο άρθρο5 συνθηματικά που λένε οι αεροσυνοδοί για να μην τις καταλαβαίνουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ