Γέμισε από… Αη Βασίληδες φαράγγι στην Κρήτη | Photos

Tην καθιερωμένη του Χριστουγεννιάτικη επετειακή κατάβαση πραγματοποιήσε και φέτος ο Παγκρήτιος Όμιλος Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών (Π.Ο.Ε.Φ.).

Δέκα έξι μέλη του ομίλου, για μια ακόμη χρονιά ντύθηκαν την Κυριακή στα χρώματα του Αϊ Βασίλη και με φουλ γιορτινή διάθεση, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του Giannis Bromirakis, πραγματοποίησαν τεχνική κατάβαση στο άβατο φαράγγι ‘’Παναγιά’’ στην περιοχή των Νοτίων Λασιθιώτικων.

Με αυτή λοιπόν την τεχνική κατάβαση φαραγγιού ο όμιλος αποχαιρέτησε το 2019 και γιόρτασε 15 χρόνια από την έναρξη της δραστηριότητας του canyoning στην Κρήτη. Μετά το τέλος μιας ακόμη χριστουγεννιάτικης κατάβασης βρήκε τα μέλη του ομίλου, με τα κανονικά τους ρούχα, στρωμένους γύρω από το τραπέζι να απολαμβάνουν το φαγητό και το ποτό τους, ευχόμενοι σε όλους καλές γιορτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Π.Ο.Ε.Φ. εδραίωσε και ανέπτυξε την δραστηριότητα του canyoning στη Κρήτη, δείχνοντας το δρόμο της φύσης σε πάνω από 1000 νέους που έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα.

Τον Απρίλιο 2020 ο ΠΟΕΦ οργανώνει την παγκόσμια συνάντηση canyoning στην Κρήτη το RIC 2020 Crete. Την πιο μεγάλη διοργάνωση για αθλητές του είδους από όλο τον κόσμο. 

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ