Γέμισαν δρομείς τα Χανιά στον Νυκτερινό Αγώνα Δρόμου | Photos

γέμισαν-δρομείς-τα-χανιά-στον-νυκτερι-939848

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων, μικρών και μεγάλων, Χανιωτών και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά ο 6ος Νυκτερινός Αγώνας Δρόμου.

Το καθιερωμένο πλέον αθλητικό δρώμενο έχει αγκαλιαστεί από την πόλη των Χανίων, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων, του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης.

Αφετηρία και τερματισμός αγώνα ήταν το Γυαλί Τζαμισί στο παλιό λιμάνι των Χανίων, ενώ υπήρξαν και φέτος πολλά ενδιαφέροντα δρώμενα καθ’ όλη την διαδρομή , καθώς και μεγάλη μουσική εκδήλωση, εκπλήξεις και pasta party για τους αθλητές και τους παρευρισκόμενους στον τερματισμό του.

Ο Γιάννης Χατζηαναστασίου, μιλώντας εκ μέρους του Συλλόγου, σχολίασε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πραγματοποιείται και φέτος ο Νυκτερινός Αγώνας Δρόμου, έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ. Οι αθλητές είναι περίπου 750, ενώ είχαμε προσδοκίες για 500. Ο Σύλλογος προάγει το δυναμικό περπάτημα και το τρέξιμο και ελπίζουμε όλο και περισσότεροι να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.»

Η Τροχαία Χανίων προέβη σε διακοπή της κυκλοφορίας από την 18.30 ώρα έως 20.30  για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του Νυχτερινού αγώνα δρόμου (δείτε ΕΔΩ)

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook