«Γελοία προσωπικότητα»: Είπε ο Καμπουράκης για τον… Μαραντόνα | Video

γελοία-προσωπικότητα-είπε-ο-καμπου-1142148

Ένα σχόλιο που έγινε πρώτο trend και προκάλεσε αντιδράσεις…

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη κι έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα της γης. Και στην Ελλάδα έγιναν διάφορα αφιερώματα για τον παίκτη που άλλαξε την ιστορία του ποδοσφαίρου.

Εκτός όμως από αξιόλογες προσπάθειες υπήρξαν και τηλεοπτικές παραφωνίες. Σαν αυτή στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Ο γνωστός Χανιώτης δημοσιογράφος έγινε πρώτο trend στο Twitter μετά το σχόλιο που έκανε για τον Μαραντόνα, την προσωπικότητα του οποίου χαρακτήρισε γελοία: «Εγώ έχω ορισμένες ενστάσεις για τον Μαραντόνα. Έκανε φοβερά πράγματα στο γήπεδο, μην τρελαθούμε τελείως ως προσωπικότητα ήταν γελοία προσωπικότητα και να με συμπαθάτε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

4 thoughts on “«Γελοία προσωπικότητα»: Είπε ο Καμπουράκης για τον… Μαραντόνα | Video

  1. Θα ελεγα στο κυριο Καμπουρακη ‘ασ κρινουμε τον Μαραντονα σαν ποδοσφαιριστη’ αυτη αλλωστε ηταν η κυρια ιδιοτητα του ουτε διανοουμενος ουτε επιστημονασ ουτε πολιτικος ενας αποτα χιλιαδες φτωχα παιδια που πλουτησαν απο το ταλεντο τους και δεν καταφεραν να διαχειριστουν αυτο το πλουτο. Τι το παραξενο. Οποιοσδηποτε μπορει να φανει κατωτερος των περιστασεων. Το τιμιο ειναι να βλεπουμε τη δικη μας εικονα πριν κρινουμε αλλους και μαλιστα για πραγματα που δεν αντιπρσωπευαν.

  2. Τον έκρινε και σαν ποδοσφαιριστή: « Έκανε φοβερά πράγματα στο γήπεδο» και σαν προσωπικότητα: «ήταν γελοία »
    Παρότι είναι ανάρμοστοι οι αρνητικοί χαρακτηρισμοί σε αποβιώσαντα εν προκειμένω ανταποκρίνονται 1000% στην πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook