Gelato nel villaggio στις Καλύβες: Το παγωτό και η βάφλα σου όπως τα έχεις φανταστεί….

gelato-nel-villaggio-στις-καλύβες-το-παγωτό-και-η-βάφλα-1056711

Το Gelato nel villaggio είναι ένα γλυκοπωλείο που άνοιξε πρόσφατα στις Καλύβες Αποκορώνου και προσφέρει γλυκά, παγωτά, φρεσκοψημένες βάφλες, ποιοτικό καφέ, milkshakes, smoothies, φρέσκο γιαούρτι και πολλά άλλα…

Στο Gelato nel villaggiο μπορείς να φας το παγωτό, τη βάφλα ή το γιαούρτι σου όπως εσύ το θες αφού εσύ επιλέγεις τα υλικά που θα τα συνοδεύσεις, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε πραλίνες, ζαχαρωτά, τρούφες, μπισκότα, φρούτα, σιρόπια και γλυκά του κουταλιού! Αυτό είναι εξάλλου το χαρακτηριστικό που κάνει το Gelato nel villaggiο να ξεχωρίζει.

Όλα τα υλικά είναι πολύ ποιοτικά και ιδιαίτερα. Υπάρχουν παγωτά χωρίς ζάχαρη-γλουτένη-λακτόζη και φρέσκο γιαούρτι με πολλές υγιεινές επιλογές.

Όπως μας λέει η ιδιοκτήτρια Ελευθερία Λυραντωνάκη: «Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε τη ποικιλία μας και σε λίγο καιρό να έχουμε τα δικά μας γλυκά»

Διεύθυνση: Κεντρική οδός Καλυβών Αποκορώνου, Τηλέφωνο: 2825033384

Facebook page: https://www.facebook.com/Gelato-nel-villagio-101132061640460/

Instagram προφίλ: https://www.instagram.com/gelato_nel_villaggio_chania/?igshid=1gn5b7s4d88tc&fbclid=IwAR3vsP5zf89l_ePImKnOb3KksAuoEU-g-keDiuwd2GItPV_PcBcuSi1t8kg

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook