Γέφυρα της Κριμαίας: Τρεις νεκροί από την έκρηξη – Βίντεο δείχνει τους Ρώσους να ελέγχουν το φορτηγό

γέφυρα-της-κριμαίας-τρεις-νεκροί-από-τ-1540488

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την έκρηξη στη γέφυρα στο Στενό του Κερτς που ενώνει τη Ρωσία με την Κριμαία.

Αυτό ανακοίνωσε η ρωσική επιτροπή που διερευνά την έκρηξη ενώ όπως έγινε γνωστό η ταυτότητα του οδηγού του φορτηγού έχει ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί είναι ο οδηγός του φορτηγού και δύο επιβάτες διερχόμενου αυτοκινήτου.

Την ίδια ώρα ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως το φορτηγό που φέρεται να ήταν ζωσμένο με εκρηκτικά έχει ελεγχθεί προτού μπει στη γέφυρα καθώς στο σημείο υπάρχουν ένστολοι. Αφού το ελέγχουν το αφήνουν να περάσει κανονικά καθώς δεν βλέπουν κάτι το ύποπτο.

Κάτι που προκαλεί εντύπωση καθώς όπως αναφέρουν ουκρανικά ΜΜΕ το να διαβείς τη γέφυρα της Κριμαίας χωρίς έλεγχο είναι κάτι σχεδόν αδύνατο καθώς είναι εξονυχιστικός.

 

Η έκρηξη του φορτηγού έγινε περίπου στις 6 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά οι δεξαμενές καυσίμου ενώ τραίνου. Μέρος του οδοστρώματος της γέφυρας κατέρρευσε με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία τόσο των συρμών όσο και των οχημάτων, ενώ αντίθετα τα σκάφη κινούνται κανονικά. Η φωτιά στη γέφυρα έχει σβήσει ενώ άγνωστο είναι το πότε θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

 

Την στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα στο στενό του Κερτς που συνδέει τη Ρωσία με την Κριμαία κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα οποία αναπαράγουν και τα ρωσικά ΜΜΕ, δείχνουν τη στιγμή που ένα φορτηγό ανατινάζεται στη γέφυρα του Κερτς.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook