Γάμος αλά… βολεϊκά! Αψίδα από… μπάλες για τους νεόνυμφους | Photos + Video

γάμος-αλά-βολεϊκά-αψίδα-από-μπάλες-874428

Όσοι έχουν παίξει βόλεϊ, ξέρουν καλά πως το άθλημα αυτό είναι όλη τους η ζωή κι αν «κάποτε στα βρόχια (φιλέ) του πιαστείς, κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει…» όπως εύστοχα λέει και το δημοφιλές τραγούδι.

Έτσι λοιπόν ο προπονητής της γυναικεία ομάδας του ΑΟ Λαμίας 2013, Ηλίας Αγγέλης, λίγους μήνες μετά την κατάληψη της 4ης θέσης στο φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Preleague, δεν θα μπορούσε να διανοηθεί την ευτυχέστερη μέρα της ζωής του, δίχως βόλεϊ. Έστω κι αν για κάποιους, εκτός του χώρου, τούτος ο γάμος φάνταζε λίγο… διαφορετικός.Δίπλα του η «εκλεκτή» της καρδίας του Δέσποινα Σερασκέρη έλαμπε από ευτυχία. Η όμορφη Σαμιώτισσα, που στο πλευρό του αγαπημένου της, έχει «κολλήσει» το μικρόβιο του βόλεϊ, στηρίζοντας τον στις χαρές και στις λύπες και πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες του συλλόγου στο Χαλκιοπούλειο «Γυμναστήριο».

Έτσι, το πρώτο Σάββατο του καλοκαιριού το ζευγάρι έτυχε της εντυπωσιακής υποδοχής, αλλά και αποχώρησης στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Άμπλιανη.Μέλη και αθλήτριες του συλλόγου, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δημιούργησαν μια “αψίδα” με… μπάλες βόλεϊ, κάτω από την οποία πέρασαν οι νεόνυμφοι, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα και ευχές για «βίον ανθόσπαρτον».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook