Game of Chefs: Πάνω από 10.000 αιτήσεις συμμετοχής – Τα πάντα για το νέο ριάλιτι μαγειρικής

game-of-chefs-πάνω-από-10-000-αιτήσεις-συμμετοχής-τα-1262691

Το «Game of Chefs» είναι το νέο ριάλιτι μαγειρικής που έρχεται στον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» γίνεται χαμός από τις αιτήσεις συμμετοχής.

Μέχρι σήμερα έχουν σταλεί 10.000 αιτήσεις από υποψήφιους παίκτες, που έχουν ένα ευρύ φάσμα ηλικίας (από 18 έως και 55 ετών) και προέρχονται από όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Αρκετές αιτήσεις έχουν γίνει από Ρόδο, Κρήτη, Έβρο, Κεφαλονιά, Σύρο, Μύκονο, Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και αιτήσεις από υποψήφιους παίκτες που κατάγονται από χώρες όπως Γερμανία, Μολδαβία, Βουλγαρία, Αλβανία, Λίβανος, Μπανγκλαντές, Βιετνάμ, Νιγηρία ακόμα και Κούρδους από τη Συρία.

Ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς θα είναι οι τρεις σεφ που θα ηγηθούν αντίστοιχων ομάδων με σκοπό να οδηγήσει ο καθένας τη δική του στην κορυφή.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 2.000 τ.μ., οι διαγωνιζόμενοι θα είναι 24, δηλαδή κάθε σεφ-κριτής θα έχει 8 άτομα στην ομάδα του και στη φάση των «kitchen battles» θα υπάρχουν και guest chefs.

Πάντως υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 που έχει παρακολουθήσει μαγειρικές παραγωγές στο εξωτερικό τόνισε στη διοίκηση του σταθμού ότι η καριέρα σχεδόν όλων των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο ριάλιτι αμέσως μετά το τέλος «απογειώνεται» και επτά στους δέκα προχωρούν στο άνοιγμα πολύ επιτυχημένων εστιατορίων.

Το παιχνίδι ξεκινά με τη διαδικασία εκείνη κατά την οποία ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση.

Οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο. Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του. Το Boot Camp περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται γιο έναν σεφ πρώτης γραμμής. Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές θα επιλέξουν τουδ διαγωνιζόμενους που θα εντάξουν στις ομάδες τους.

Στο τρίτο στάδιο του «Game of Chefs» που είναι τα «Kitchen Battles», ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους. Οι σεφ καθοδηγούν, αλλά δεν μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους. Τα πιάτα θα κρίνονται κάθε φορά από διαφορετικούς γνώστες της υψηλής γαστρονομίας. Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια. Τα μέλη των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι τρεις σεφ, ως κριτές πάλι, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από «Blind Taste» διαδικασία, παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο να απορρίψουν, χωρίς να το ξέρουν, το πιάτο ενός διαγωνιζόμενου της ομάδας τους.

gossip-tv.gr, enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook