Γαλλία: Ζευγάρια πληρώνουν 500 ευρώ για μια πρόταση γάμου στις όχθες του Σηκουάνα με φόντο τον Πύργο του Άιφελ

γαλλία-ζευγάρια-πληρώνουν-500-ευρώ-για-μ-1617322

Σαν μαγνήτης προσελκύει ο Πύργος του Άιφελ τα ζευγάρια που σκέφτονται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», στις όχθες του Σηκουάνα, ζευγάρια από όλο τον κόσμο απευθύνονται σε εταιρείες που εγγυώνται τις καλύτερες φωτογραφίες για να κυκλοφορήσουν στα social media απεικονίζοντας τους ερωτευμένους να επισημοποιούν την σχέση τους.

Γονυπετείς, οι άνδρες κάνουν στην αγαπημένη τους την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

Ο Πύργος του Άιφελ, ένα αγαπημένο μέρος για φωτογραφήσεις, δέχεται απανωτά αιτήματα γάμου, σχολιάζει το γαλλικό δημοσίευμα.

Ροδοπέταλα, φωτεινά γράμματα, μπουκέτα από λουλούδια, μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς: όλα στη διάθεση των ενδιαφερομένων για την τέλεια φωτογραφία και το βίντεο που θα ανέβουν σε χρόνο-ρεκόρ στα κοινωνικά δίκτυα ενημερώνοντας φίλους και γνωστούς για την πρόταση γάμου.

Η Βικτόρια, μία Ρωσίδα φωτογράφος που ζει τα τελευταία χρόνια στο Παρίσι, δημιούργησε μια εταιρεία που αναλαμβάνει όλο το ρομαντικό σκηνικό.

Όλοι οι πελάτες της είναι ξένοι τουρίστες, οι οποίοι βάζουν γερά το χέρι στη τσέπη πληρώνοντας κατά μέσο όρο 500 ευρώ για την τέλεια διακόσμηση, τις τέλειες φωτογραφίες αλλά και ένα μπουκάλι σαμπάνια, όπως λέει στη γαλλική εφημερίδα.

Με φόντο το αξιοθέατο σύμβολο της Γαλλίας, Πύργο του Άιφελ, ο νεαρός Πατ από την Αυστραλία, ζητάει από την αδελφή-ψυχή του να τον παντρευτεί.

Μόνο που, όπως σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα, ο Πατ θα πρέπει να κάνει αρκετές φορές την πρόταση γάμου για να μπορέσει η Ρωσίδα φωτογράφος να τραβήξει όλες τις πιθανές πόζες. Στην περίπτωση αυτή, ο αυθορμητισμός και η έκπληξη πάνε περίπατο…

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook