Γαλλία: Σε σοκ η γυναίκα του τραγουδιστή που πέθανε επί σκηνής – «Αυτός ο πόνος είναι πολύ βαρύς»

γαλλία-σε-σοκ-η-γυναίκα-του-τραγουδιστ-1545757

Ο Αϊτινός τραγουδιστής Michael Benjamin, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Mikaben, πέθανε χθες το βράδυ πάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Accor Arena στο Παρίσι, σε ηλικία 41 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συναυλιακού χώρου (δείτε εδώ)

Ο Mikaben, ο οποίος τραγουδούσε εκείνη την ώρα μαζί με το μουσικό συγκρότημα από την Αϊτή kompa Carimi, «πέθανε έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε πάνω στη σκηνή και παρά την παροχή πρώτων βοηθειών», έγραψε στο Twitter η ομάδα του Accor Arena, δηλώνοντας συγκλονισμένη από την είδηση.

Η συναυλία διακόπηκε άμεσα και στη συνέχεια εκκενώθηκε ο συναυλιακός χώρος, σύμφωνα με αρκετές μαρτυρίες.

Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ξαφνικά καθώς αποχωρούσε από τη σκηνή.

Είχε προσκληθεί από το συγκρότημα Carimi, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 2000, για μια και μοναδική συναυλία στη Γαλλία.

Παντρεμένος, είχε δύο παιδιά η γυναίκα του είναι έγκυος

Σε ανάρτησή της η σύζυγος του τραγουδιστή, δηλώνει συγκλονισμένη που έχασε το άλλο της μισό και παρακαλεί να μην την καλούν συνεχώς διότι από το σοκ που υπέστη δε μπορεί να μιλήσει. Μαζί είχαν δύο παιδιά, έναν γιό και μια κόρη, ενώ η σύζυγος είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους το οποίο αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Δεκέμβριο.

Η σύζυγός του σε ανάρτησή της στο Instagram πριν από λίγη ώρα αδυνατεί να πιστέψει τη συμφορά που χτύπησε την οικογένειά της. «Ω Θέε μου, ξέρω ότι δεν κάνεις λάθη και ότι δεν θα μας δώσεις αυτό που δεν μπορούμε να αντέξουμε, αλλά… αυτός ο πόνος είναι πολύ βαρύς. Βοήθησέ με σε παρακαλώ, ελεήμων Κύριε».

Σε άλλη της ανάρτηση η Vanessa Benjamin έχει ανεβάσει ένα βίντεο στο οποποίο οι δυο τους χορεύουν ευτυχισμένοι. «Γλυκιά μου αγάπη, πώς κατάφερε ο Θεός να είναι χωρίς εσένα για 41 χρόνια», έγραψε στο σπαραξικάδριο μήνυμα που συνόδεψε το βίντεο.

Λίγες ώρες πριν το μοιραίο ο Mikaben δεν μπρούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του που θα εμφανιζόταν στη σκηνή του Accor Arena. Oi followers του δεν έχουν σταματήσει να συλλυπούνται την οικογένειά του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook