Γαλλία: Πανικός σε εμπορικό κέντρο στο Παρίσι – Άνδρας έπεσε από τον 5ο όροφο και έχασε τη ζωή του

γαλλία-πανικός-σε-εμπορικό-κέντρο-στο-1632260

Γάλλοι πολίτες εθεάθησαν να φεύγουν εν μέσω πανικού από γνωστό εμπορικό κέντρο στο Παρίσι, όταν άνδρας έπεσε νεκρός στη συνοικία Λα Ντεφάνς. Η αστυνομία αναγκάστηκε να απορρίψει τις αναφορές για πυροβολισμούς στον απόηχο του μαζικού πανικού στο εμπορικό κέντρο.

Οι φόβοι για πυροβολισμούς αυξήθηκαν μετά από δραματικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει αγοραστές να φεύγουν πανικόβλητοι από εμπορικό κέντρο με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για πυροβολισμούς.

Μια αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση του περιστατικού βρίσκεται σε εξέλιξη και τοπικές αναφορές από την περιοχή αναφέρουν ότι οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας του άνδρα.

Δημοσιεύματα του BFMTV αναφέρουν ότι αστυνομικές πηγές τους ενημέρωσαν ότι ένας άνδρας έπεσε από τον πέμπτο όροφο στο έδαφος, γεγονός που μπορεί να προκάλεσε πανικό στο εμπορικό κέντρο.

Ο κυβερνητικός υπουργός Gerald Darmanin δήλωσε: «Ο κόσμος δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Πραγματοποιείται αστυνομική επιχείρηση στη Λα Ντεφάνς. Ζήτησα από τον νομάρχη της αστυνομίας να μεταβεί εκεί».

Νωρίτερα σήμερα, η αστυνομία προειδοποίησε τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή και δήλωσε ότι οι αστυνομικοί «βρίσκονται στο σημείο και ασφαλίζουν τη σκηνή».

Κοντινοί δρόμοι και τμήματα των γραμμών του μετρό έκλεισαν για λίγο. Το δημοφιλές εμπορικό κέντρο είδε πάνω από 40 εκατομμύρια ανθρώπους να περνούν τις πόρτες του μόνο το 2019, όπως αναφέρει η Mirror.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook