Γαλάζιος εμφύλιος γύρω από τον Κώστα Μπακογιάννη

γαλάζιος-εμφύλιος-γύρω-από-τον-κώστα-μ-647201

Η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη, εμφανίζεται από την μία ως το “σίγουρο χαρτί” της Νέας Δημοκρατίας, αλλά από την άλλη έχει προκαλέσει αντιδράσεις, κυρίως στο παρασκήνιο, που φτάνουν μέχρι και σε ενδοοικογενειακές κόντρες.

Μια ανάρτηση του εκδότη των “Παραπολιτικών” και κουμπάρου της Ντόρας Μπακογιάννη, Γιάννη Κουρτάκη, έρχεται να δώσει νέο “χρώμα” σ’ αυτόν τον άτυπο γαλάζιο εμφύλιο. Ο Γιάννης Κουρτάκης, στο λογαριασμό του στο twitter, γράφει “Να διεκδικείς το καινούργιο και να κάθεσαι δίπλα στον έμπορο όπλων, κολλητό του Καμμένου, δύσκολα επιτυγχάνειs τον στόχο σου. Ντροπη για τον Κώστα Μπακογιάννη να κάθεται δίπλα στον Χατζημηνά. Και απογοήτευση για όσους έχουν πιστέψει στο «νέο».

Η ανάρτηση αυτή δεν είναι η πρώτη που δημιουργεί ερωτηματικά για το κλίμα μέσα στο γαλάζιο στρατόπεδο. Είχε προηγηθεί προ ημερών άρθρο στον ίδιο εκδοτικό όμιλο, που καλούσε τη Ν.Δ. να “κρύψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη”

Όπως φαίνεται το “ένα σώμα, μια ψυχή” (και ενδεχομένως μια οικογένεια) δεν είναι αυτό που θα χαρακτήριζε τη Ν.Δ. λίγους μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook