Γαλάζιοι βουλευτές δεν πάνε στα γραφεία τους!

γαλάζιοι-βουλευτές-δεν-πάνε-στα-γραφε-374616

Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων απαιτεί εξηγήσεις για τους λογαριασμούς

Μπορεί να θρηνούμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία, φαίνεται όμως ότι αυτό που συμβαίνει με τους λογαριασμούς του ρεύματος εξελίσσεται σε τσουνάμι που ήδη προκαλεί φόβο στους κυβερνητικούς βουλευτές.

Τα τηλέφωνα των γραφείων αλλά και τα κινητά τους έχουν «σπάσει», τόσο από απλούς πολίτες όσο και από επαγγελματίες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το πρωτοφανές κύμα αυξήσεων. Βουλευτές της περιφέρειας μάλιστα έχουν σταματήσει να πηγαίνουν στα γραφεία τους, διότι οι επισκέψεις των πολιτών γίνονται όλο και πιο πιεστικές, όσο οι λογαριασμοί όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά αυξάνονται αλματωδώς.

Υπάρχουν επαγγελματίες που είχαν βοηθήσει ποικιλοτρόπως συγκεκριμένους υποψήφιους να εκλεγούν και τώρα εξοργίζονται που μένουν ανυπεράσπιστοι απέναντι σε έναν πρωτοφανή οικονομικό όλεθρο. Το χειρότερο είναι ότι όσο καλή διάθεση και αν έχουν η γαλάζιοι βουλευτές, δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα. Το μόνο που κάνουν είναι να παραπέμπουν στην ΔΕΗ για διακανονισμό πληρωμής. Δηλαδή, πολλές άτοκες δόσεις.

Υπάρχουν όμως και τα ευτράπελα. Όπως το ότι βουλευτής της Ν.Δ. ο οποίος διαθέτει επιχειρήσεις με υποκαταστήματα, και οι λογαριασμοί κυριολεκτικά τον έχουν τσακίσει, ζήτησε εξηγήσεις από κορυφαίο υπουργό για το τι μέλλει γενέσθαι. Η απάντηση λοιπόν του υπουργού, τον πάγωσε. Ήταν οι ίδιες ακριβώς αερολογίες που σερβίρουν στα τηλεοπτικά πάνελ, περί «αύξησης της χρηματιστηριακής αξίας της ΔΕΗ» κλπ!

Έξαλλος λοιπόν ο βουλευτής, διεμήνυσε ότι εάν δεν βρεθεί λύση για τους επαγγελματίες και της επιχείρησης, θα βγει όχι απλά στο «αντάρτικο», αλλά ενδέχεται να δηλώσει και την παραίτησή του.

Εάν πάντως τραβούν τέτοιο γολγοθά και βουλευτές της κυβέρνησης, είναι απολύτως κατανοητή η οργή των απλών πολιτών. Απολύτως κατανοητό και ο λόγος που οι βουλευτές αποφεύγουν τα γραφεία τους…

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook