Φυσιολατρικός Αθλητικός Όμιλος «Ιππόκοσμος»: Ιππικές διαδρομές στη φύση, στο «Deres Horseriding Center»

φυσιολατρικός-αθλητικός-όμιλος-ιππ-1062562

Ο Φυσιολατρικός Αθλητικός Όμιλος «Ιππόκοσμος» διοργανώνει ιππικές διαδρομές στη φύση για όλους, σε ένα υπέροχο περιβάλλον, μακριά από τη βοή της πόλης και μόλις 40 λεπτά από τα Χανιά, στο χωριό Ντερές.

«Στις διαδρομές μας συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι, αρχάριοι και μη. Έχουμε 14 πανέμορφα άλογα, πολύ φιλικά και ήρεμα και προτείνουμε την απόλυτη χαλάρωση σε τόπο και με τρόπο ιδανικό και για οικογένειες», μας λένε ο Πρόεδρος του ομίλου κύριος Αριστοτέλης Τσελεπής και η αντιπρόεδρος κυρία Ελισάβετ Λεμονή.

Στο «Deres Horseriding Center» που μετρά ήδη 30 χρόνια λειτουργίας, απασχολούνται τα μέλη του ομίλου και ένας εργαζόμενος με μοναδικό τους μέλημα να προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους μια μοναδική εμπειρία! Τα φιλικά και ήρεμα άλογα, το φανταστικό περιβάλλον με  διαδρομές για όλες τις ηλικίες (ακόμη και για αρχάριους) και η μαγική θέα, το εγγυώνται.

Στόχος του ομίλου είναι να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στη φύση και ειδικά στα άλογα, τα οποία είναι εκπληκτικά ζώα.

«Η ιππασία μπορεί να είναι ένα χόμπι και όχι μόνο άθλημα. Όραμά μας είναι το ιππικό μας κέντρο και συνολικά η φάρμα μας να γίνει πόλος έλξης της περιοχής για χαλάρωση και δραστηριότητες στη φύση προάγοντας παράλληλα την αγάπη και τη φροντίδα της φύσης και των ζώων» τονίζουν οι άνθρωποι του ομίλου.

Διεύθυνση:  Ντερές Κυδωνίας, Χανιά, Τηλέφωνο:  6980766865

Facebook:  https://www.facebook.com/Chania-Deres-Horse-Riding-Center-747581745268505/

Instagram:  https://deres.horseridingcenter

Website:  https://chaniahorseriding.com

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook