Φυλακές Κορυδαλλού: Ελέγχθηκαν 198 δείγματα για κορονοϊό -Όλα αρνητικά

φυλακές-κορυδαλλού-ελέγχθηκαν-198-δείγμ-1058370

Συνολικά 198 δείγματα για κορωνοϊό ελήφθησαν από τις φυλακές Κορυδαλλού, μετά το περιστατικό με τον κρατούμενο, ο οποίος, τελικά, ήταν αρνητικός στον ιό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προχώρησε σε έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού σε συνολικά 198 άτομα, σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κρατούμενους. Τα αποτελέσματα όλων ήταν αρνητικά. Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος κρατούμενος ήταν αρνητικός σε δύο τεστ για τον ιό.

Η ανακοίνωση για τον έλεγχο στις φυλακές Κορυδαλλού

«Σε συνέχεια χθεσινής μας ενημέρωσης, σχετικά με αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης για τον κορωνοϊό Covid-19 σε αλλοδαπό κρατούμενο του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι, ανακοινώνεται ότι ελήφθησαν από αρμόδιο κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ., εντός του ανωτέρω Καταστήματος Κράτησης και εξετάστηκαν συνολικά (198) δείγματα ανίχνευσης κορωνοϊού από σχετιζόμενα με το περιστατικό άτομα (κρατούμενοι, σωφρονιστικοί υπάλληλοι), τα αποτελέσματα των οποίων είναι όλα αρνητικά. Η ετοιμότητα και η αμεσότητα ανταπόκρισης στη διαχείριση του συγκεκριμένου περιστατικού καταδεικνύουν για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας στα Καταστήματα Κράτησης της χώρας».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook