Φτιάξτε την πιο όμορφη κρεβατοκάμαρα για πλήρη χαλάρωση και ξεκούραση!

φτιάξτε-την-πιο-όμορφη-κρεβατοκάμαρα-648333

Είναι ο χώρος που θέλετε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε. Είναι, με λίγα λόγια, το ησυχαστήριό σας. Για να τον απολαμβάνετε, λοιπόν, στο έπακρο πρέπει να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές που θα τον μεταμορφώσουν στον δικό σας, προσωπικό, παράδεισο γαλήνης και ηρεμίας.

Για να πετύχετε να έχετε μια κρεβατοκάμαρα που θα σας ξεκουράζει, θα χρειαστεί να επιτύχετε να φέρετε την τάξη και την ισορροπία με τον τρόπο που θα την διακοσμήσετε.

Ένας εύκολος τρόπος για να κινηθείτε είναι να επιλέξετε χρωματισμούς από την παλέτα με τα παλ χρώματα που επικρατούν φέτος το καλοκαίρι για να ντύσετε το κρεβάτι σας.thehomeissue_bedroom01-1-354x354@2xΚινηθείτε με ασφάλεια συνδυάζοντας το λευκό και το ανοιχτό γκρι σε συνδυασμό με ροζ ή κάποιο άλλο χρώμα στην πολύ ανοιχτή του απόχρωση.

Το λευκό θα τονίσει τη φωτεινότητα του δωματίου και με το γκρι θα σπάσετε την έντασή του.

Άλλος ένας συνδυασμός για να το απογειώσετε είναι τα χρώματα της άμμου συνδυασμένα με πράσινο. Τα χρώματα της φύσης πάντα είναι από τα πιο ξεκούραστα.

Μπορεί να μην χρειαζόμαστε χαλιά το καλοκαίρι αλλά ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό χαλί στο κάτω μέρος του κρεβατιού θα ολοκληρώσει την συνολική του εικόνα.

Κρατήστε την γεωμετρία και στις 2 πλευρές κάνοντας την ίδια διακόσμηση και στα δύο κομοδίνα.

Μην τοποθετήσετε πολλά διαφορετικά μαξιλάρια. Και οι 3 σειρές μαξιλαριών πρέπει να είναι ίδιες και για τις 2 μεριές. Αυτό θα φέρει την απόλυτη ισορροπία στον χώρο.

Τα ψάθινα καλάθια στα φυτά θα φέρουν την καλοκαιρινή διάθεση που χρειάζεστε.

Ακόμα και αν δεν σας αρέσει να σκεπάζεστε όταν έχει ζέστη, το κουβερλί και το ριχτάρι είναι απαραίτητα στοιχεία για την διακόσμηση του κρεβατιού.thehomeissue_bedroom-1-620x354Το κρεβάτι για να φαίνεται ονειρικό χρειάζεται στρώσεις υφασμάτων που θα το κάνουν να φαίνεται σούπερ αναπαυτικό.

Επιλέξτε βαμβακερά ή λινά σεντόνια για έναν ανάλαφρο ύπνο.

Αντί για ριχτάρι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και ένα μεγάλο σε μέγεθος φουλάρι ή παρεό που θα σας ανεβάσει τη διάθεση για διακοπές.

Τα χρώματα στους τοίχους του δωματίου πρέπει να παραμένουν σε ανοιχτές αποχρώσεις για να δώσετε φως. Οτιδήποτε σκουρόχρωμο θα δώσει μια πιο μουντή διάθεση και μπορεί να σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι το πρωί που ξυπνάτε.

Δώστε την μορφή ενός φιόγκου σε ένα από τα ορθογώνια μαξιλάρια του καναπέ για να δώσετε μια γλυκιά νότα στο κρεβάτι σας.thehomeissue_bedroom03-1-748x562Θα χρειαστείτε ένα μικρό κομμάτι ύφασμα. Διπλώστε το δημιουργώντας μια λωρίδα.

Τοποθετήστε την στο κέντρο και σφίξτε την τόσο όσο χρειάζεται για να μοιάζει το μαξιλάρι σας με φιόγκο.

Επιλέξτε ένα μονόχρωμο ύφασμα και τοποθετήστε λωρίδα από ένα λουλουδάτο για να το απογειώσετε.

Μπορείτε να το ράψετε ή να το στερεώσετε πρόχειρα με μια παραμάνα.

Τα κρεβάτια χωρίς προσκέφαλο μπορεί να είναι ιδανικά για μοντέρνα διακόσμηση, αλλά μην ξεχνάτε ότι το προσκέφαλο είναι ένα πρόσθετο διακοσμητικό στοιχείο στον χώρο.

Πηγή: spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook