Φτιάξτε τα διάσημα cake pops με 4 υλικά

φτιάξτε-τα-διάσημα-cake-pops-με-4-υλικά-1464253

To hastag #cakepops στο TikTok έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δις προβολές, καθώς αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα social media.

Υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές για τα cake pops και η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες είναι και εντυπωσιακές. Επίσης, πέρα από την ωραία εμφάνιση που κερδίζει μικρούς και μεγάλους, ετοιμάζονται πολύ εύκολα και σε χρόνο dt. Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε κέικ, ξυλάκια και σοκολάτα. Εμείς διαλέξαμε από τα viral video που κυκλοφορούν μια εύκολη εκδοχή για να τη δοκιμάσετε στο σπίτι. Πρόκειται για ένα τέλειο παιχνίδι και για τα παιδιά.

Υλικά:

έτοιμο κέικ

2 κουτ. σούπας λευκό γλάσο

230 ml λευκή σοκολάτα ή όποια σοκολάτα σας αρέσει

πολύχρωμη τρούφα

ξυλάκια

Εκτέλεση:

Βάζουμε τη μισή ποσότητα από ένα έτοιμο κέικ σε ένα μπολ και τη θρυμματίζουμε. Προσθέτουμε τις 2 κουτ. σούπας γλάσο και ανακατεύουμε. Κάνουμε μπαλίτσες με το μείγμα μας. Βουτάμε τα ξυλάκια στο γλάσο και έπειτα τρυπάμε τις μπαλίτσες-κέικ που ετοιμάσαμε. Βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά, έπειτα βουτάμε τα cake pops στη σοκολάτα και πασπαλίζουμε με τη τρούφα.

Δείτε το βίντεο:

@dishedit ?+?#cakepops #cake #easyrecipe #tutorial #foodie #fyp #foryou #3ingredientrecipes #tiktokrecipe #foodtok #homechef #tiktokfood #quickrecipes ♬ Strawberry – Prod by Rose

 

olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook