Φτιάξτε μόνοι σας την πιο εύκολη ντουλάπα!

φτιάξτε-μόνοι-σας-την-πιο-εύκολη-ντουλ-1503101

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα μπορούσατε να επεκτείνετε την ντουλάπα σας χρησιμοποιώντας απλά μια ή δύο καρέκλες;

Για να καταφέρτε να πετύχετε αυτό το κόλπο θα πρέπει να έχετε μια ή δύο ξύλινες καρέκλες, ένα τρυπάνι και μερικά ούπα (τα οποία θα βρείτε σε καταστήματα με εργαλεία σπιτιού).

Βάλτε την καρέκλα στον τοίχο και αφού κάνετε δύο τρύπες σε αυτόν και στην καρέκλα καρφώστε την προσεκτικά έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να πέσει. Χρησιμοποιήστε το μέρος που καθόμαστε για να βάζετε κουτιά με παπούτσια ή αξεσουάρ. Μπορείτε αν θέλετε να τοποθετήσετε εκεί και βιβλία. Βάλτε τις κρεμάστρες στη μπάρα που ακουμπάμε τα πόδια μας. Βάψτε την καρέκλα στα χρώματα του τοίχου σας για να είναι πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα ή επιλέξτε μια άλλη απόχρωση για να δώσετε περισσότερο στιλ. Αν θέλετε, μάλιστα, μπορείτε και να ντύσετε τις καρέκλες σας με ύφασμα έτσι ώστε να θυμίζουν περισσότερο ντουλάπα.

Μια βαρετή συρταριέρα γίνεται εύκολα το τέλειο έπιπλο τηλεόρασης

Έξτρα tip Μιας και οι ανοιχτές ντουλάπες είναι πλέον must, μπορείτε να κρεμάσετε στην καρέκλα σας αγαπημένα ρούχα που θέλετε να είναι σε κοινή θέα. Στολίστε αν θέλετε την καρέκλα σας με πέρλες ή άλλα κοσμήματα για να της δώσετε περισσότερο στιλ.

spirossoulis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook