Φτιάχνουμε «τσιζκέικ» με γιαούρτι σε λιγότερο από 10 λεπτά

φτιάχνουμε-τσιζκέικ-με-γιαούρτι-σε-1494513

Cheesecake σε χρόνο dt; Και όμως γίνεται. Παίρνουμε βρώμη, γιαούρτι και σμέουρα και ετοιμάζουμε ένα διαφορετικό «cheesecake», πιο υγιεινό εξίσου όμως απολαυστικό με το κλασικό.

Υλικά για 4 άτομα

2 κουτ. σούπας ανάλατο βούτυρο

75 γρ. νιφάδες βρώμη

1 κουτ. της σούπας μέλι

200 γρ. σμέουρα

125 γρ. γιαούρτι βανίλια

120 γρ. τυρί κρέμα

2 κουτ. σούπας γάλα

Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και βάζουμε τη βρώμη για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε για 1 λεπτό και μετά αφήνουμε να κρυώσει.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα σμέουρα και 2 κουταλιές της σούπας νερό σε ένα μικρό τηγάνι και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά μέχρι τα σμέουρα να μαλακώσουν αρκετά. Αφήνουμε να κρυώσουν.

Χτυπάμε μαζί το γιαούρτι και το τυρί κρέμα, προσθέτοντας το γάλα.

Για το σερβίρισμα: Γεμίζουμε 4 ποτήρια με εναλλασσόμενες κουταλιές από τα τρία μείγματα: γιαούρτι, νιφάδες και σμέουρα και σερβίρουμε.

Olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook