Φρίκη: Βabysitter κακοποιούσε σεξουαλικά μέχρι και βρέφη ενός μηνός

φρίκη-βabysitter-κακοποιούσε-σεξουαλικά-μέχρ-1638890

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση σημείωσαν πως ο κατηγορούμενος «μοιράστηκε βίντεο και εικόνες ασύλληπτης βαρβαρότητας στο διαδίκτυο» με θύματα βρέφη, παιδιά και εφήβους.

ΗΓερμανία έχει σοκαριστεί από την υπόθεση ενός 45χρονου που κατηγορείται για περισσότερες από 120 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος 13 παιδιών μεταξύ 2005 και 2019.

Ο 45χρονος Γερμανός που υποδυόταν τον φροντιστή παιδιών στο Διαδίκτυο καταδικάστηκε με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα 13 παιδιά, το μικρότερο μόλις ενός μηνός.

Η υπόθεση που σόκαρε ακόμη και έμπειρους αστυνομικούς για την «αδιανόητη βαρβαρότητα» χρονολογείται από τις 6 Δεκεμβρίου του 2022. Οι αστυνομικοί σημείωσαν πως κατά την έφοδο στο σπίτι όπου έμενε με τη σύζυγό του, στα τέλη του 2021, εντόπισαν τεράστιο υλικό ενοχοποιητικών στοιχείων.

Το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας επέβαλε κάθειρξη 14 ετών και 6 μηνών – περίπου τη μεγίστη των ποινών – σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ θα ισχύουν περιοριστικοί όροι εφ’ όρου ζωής.

Την ίδια ώρα, τέσσερις ακόμη Γερμανοί καταδικάστηκαν στη Φρανκφούρτη για τη συμμετοχή τους σε διαδικτυακή πλατφόρμα γνωστή ως «Boystown», η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη διάδοση εικόνων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook