Φρίκη στο Τέξας: 18χρονος ξεκλήρισε την οικογένειά του γιατί «ήταν κανίβαλοι και ήθελαν να με φάνε»

φρίκη-στο-τέξας-18χρονος-ξεκλήρισε-την-1702293

Άλλη μια μαζική δολοφονία συγκλονίζει τις ΗΠΑ κι αυτή τη φορά τα θύματα προέρχονται από την ίδια οικογένεια με θύτη τον γιο της οικογένειας. Οι γονείς, η αδερφή και ο αδερφός του Σίζαρ Ολάλντε, 18 ετών, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Νας μια μικρή πόλη 4.000 κατοίκων στο Τέξας. «Φαινόταν σαν τα θύματα να είχαν πυροβοληθεί σε διάφορα σημεία της κατοικίας και εντοπίστηκαν ναρκωτικά στο μπάνιο», αναφέρει η δικογραφία της υπόθεσης.

Η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά ότι ένας άνδρας είχε σκοτώσει την οικογένειά του και απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ βρισκόταν ταμπουρωμένος στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί έπεισαν τον Ολάλντε να παραδοθεί και στη συνέχεια βρήκαν τα πτώματα των γονιών του, Ρούμπεν και Αΐντα, της μεγαλύτερης αδελφής του Λίσμπετ και του μικρότερου αδελφού Όλιβερ, όλους μέσα στο μπάνιο.

Ο 18χρονος που σκότωσε την οικογένειά του

Σύμφωνα με τις Αρχές συνάδελφος του πατέρα, πήγε στο σπίτι να τον αναζητήσει γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον 18χρονο, ο οποίος ήταν με το όπλο στο χέρι.

Ο συνάδελφος του νεκρού οικογενειάρχη είπε στην Αστυνομία ότι ο Ολάλντε του είπε ότι «σκότωσε την οικογένειά του επειδή ήταν κανίβαλοι και επρόκειτο να τον φάνε», κατάθεση που περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook