Φρίκη στο Λονδίνο: Ζούσαν για μήνες στον ίδιο χώρο με ένα πτώμα που ήταν σφηνωμένο σε καταψύκτη

φρίκη-στο-λονδίνο-ζούσαν-για-μήνες-στο-1405678

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις της αστυνομίας στο Λονδίνο και οι οποίες αναφέρουν ότι καταληψίες σε μια εγκαταλελειμμένη παμπ ζούσαν με ένα πτώμα σε καταψύκτη για μήνες πριν βρεθεί, όπως αποκαλύπτει η Independent. Το πτώμα του Roy Bigg, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2012, βρέθηκε «τυλιγμένο σε μεμβράνη» στο υπόγειο του εγκαταλελειμμένου wine bar Simpson’s στο Newham του Λονδίνου.

Οι δικαστικοί επιμελητές καθάριζαν το κτίριο όταν έκαναν την ανακάλυψη στις 15 Οκτωβρίου του περασμένου έτους. Υπολογίζεται ότι στο εγκαταλελειμμένο κτίριο ζούσαν έως και 20 καταληψίες πριν τους εκδιώξουν οι υπάλληλοι επιβολής του νόμου με εντολή των ιδιοκτητών στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι καταληψίες ζούσαν στον χώρο τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2021, αλλά θα μπορούσαν να βρίσκονται εκεί για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι υπάλληλοι της Ingram Associates μαζί με αστυνομικούς καθάριζαν το κτίριο, το οποίο ήταν γεμάτο σκουπίδια και περιείχε περίπου 30 ποδήλατα, όταν προσπάθησαν να μετακινήσουν έναν μεγάλο καταψύκτη στο υπόγειο, δήλωσε στην Independent ένας συνεργάτης της εταιρείας.

Αφού πάλεψαν να τον μετακινήσουν, άνοιξαν τον καταψύκτη και βρήκαν μέσα ένα πτώμα τυλιγμένο σε μεμβράνη, δήλωσε ο John Ingram. «Είναι σαν να βγήκε από ταινία τρόμου», πρόσθεσε.

Σοκάρουν τα ευρήματα

Οι εργολάβοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν με την Independent δείχνουν τον καταψύκτη στον οποίο βρέθηκε το πτώμα και το βρώμικο υπόγειο όπου βρισκόταν. Δείχνουν επίσης δωμάτια γεμάτα αναποδογυρισμένα έπιπλα, πεταμένα σκουπίδια και στοιβαγμένα βαρέλια αλκοόλ.

Οι αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν απευθύνει έκκληση για πληροφορίες σχετικά με τον κ. Bigg, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν περίπου 70 ετών όταν πέθανε. Δεν έχουν καταφέρει να αναγνωρίσουν κανένα από τα μέλη του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, όπως πληροφορείται η Independent.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το πτώμα του κ. Bigg «μπορεί να βρισκόταν εκεί για αρκετά χρόνια». Μπόρεσαν να αναγνωρίσουν το σώμα του με βάση τα οδοντιατρικά αρχεία.

Ο John Ingram δήλωσε ότι ξεκίνησε την έξωση των καταληψιών, με τη βοήθεια έξι δικαστικών επιτηρητών και δύο χειριστών σκύλων, στις 10.30 π.μ. στις 29 Σεπτεμβρίου 2021. Η ομάδα του άρχισε να ερευνά το ακίνητο αφού οι ενοικιαστές μετακίνησαν τα πράγματά τους και ανακάλυψε ένα «πολύ μεγάλο μαχαίρι, μήκους περίπου 18 ιντσών», το οποίο μεταφέρθηκε αμέσως στο διπλανό αστυνομικό τμήμα.

«Στην πραγματικότητα δεν μπήκαμε αρχικά κατευθείαν στο υπόγειο», δήλωσε ο Ingram.

«Ήταν πολύ σκοτεινά και τα σκαλοπάτια ήταν πολύ επικίνδυνα. Όλο το μέρος ήταν σε πραγματικό χάος». Στη συνέχεια ζητήθηκε από την εταιρεία του να καθαρίσει το γεμάτο σκουπίδια κτίριο και οι εργάτες έκαναν τη σοκαριστική ανακάλυψη μερικές ημέρες αργότερα, στις 15 Οκτωβρίου.

«Το πτώμα βρισκόταν σε έναν καταψύκτη στο υπόγειο και ήταν τυλιγμένο σε μεμβράνη. Περιττό να πω ότι ήμασταν όλοι εντελώς σοκαρισμένοι. Στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της έξωσης των καταληψιών και της ανακάλυψης του πτώματος, κάποιος μπήκε μέσα από τον φεγγίτη του κτιρίου και μετακίνησε έπιπλα σαν να έψαχνε κάτι, είπε ο κ. Ingram.

Ο Mohammed Ali, ένας ξενοδόχος που εργάζεται κοντά στο εγκαταλελειμμένο μπαρ, δήλωσε ότι ήταν εγκαταλελειμμένο για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Τα αρχεία του Συμβουλίου του Νιούχαμ έδειξαν ότι οι ιδιοκτήτες του μπαρ είχαν υποβάλει αίτηση για άδεια οικοδομής για την ανακαίνιση του κτιρίου τρεις φορές από το 2016, συμπεριλαμβανομένης της υποβολής σχεδίων για την κατασκευή πέντε διαμερισμάτων στο χώρο και την αποκατάσταση της παμπ. Ωστόσο, το συμβούλιο απέρριπτε την άδεια κάθε φορά.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook