Φρίκη στην Κυπαρισσία: Βρήκαν «τσιμεντωμένη» αγνοούμενη – Διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη του συντρόφου της

φρίκη-στην-κυπαρισσία-βρήκαν-τσιμεν-1276148

Σκηνές από γκανγκστερική ταινία, όπου οι «νονοί» κλείνουν… στόματα με μεθόδους όπως το τσιμέντωμα, εκτυλίσσονται στην Κυπαρισσία.

Οι κάτοικοι του οικισμού Άνω Πόλη ζουν ένα απίστευτο θρίλερ μετά την ανεύρεση του πτώματος μιας γυναίκας, το οποίο ήταν τσιμεντωμένο στην αυλή μονοκατοικίας.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για τη 42χρονη Ρουμάνα, μητέρα τριών παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η σορός βρέθηκε χθες το πρωί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, που μένει μόνιμα στην Αθήνα, όταν παρατήρησε πως το τσιμέντο στο δάπεδο της αυλής είχε διαφορετικό χρώμα σε ένα σημείο, σαν να είχε πέσει πρόσφατα.

Αυτό τού προξένησε ανησυχίες κι έτσι κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο και έσπασαν το τσιμέντο, με αποτέλεσμα να βρεθούν μπροστά στο ανατριχιαστικό θέαμα. Μάλιστα, στο πλαίσιο των ερευνών για τη 42χρονη, είχαν ερευνήσει πρόσφατα και τον βόθρο του σπιτιού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η 42χρονη αλλοδαπή ζούσε 20 χρόνια στην Κυπαρισσία, εργαζόταν ως καθαρίστρια και φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά προτού χαθούν τα ίχνη της ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Τον περασμένο Φεβρουάριο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι όπου έμενε με τον ομοεθνή σύντροφό της στην Άνω Πόλη, κάτι που ενισχύει την πιθανότητα το πτώμα να ανήκει σε εκείνη.

Την εξαφάνισή της κατήγγειλαν συγγενείς της τον Ιούνιο, δηλαδή τέσσερις μήνες μετά (!), και από τότε άρχισαν οι αναζητήσεις. Μάλιστα, με την υπόθεση είχε ασχοληθεί εκτενώς και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», στον Alpha, που είχε δεχτεί καταγγελίες για ασύλληπτη βία στην άμοιρη γυναίκα τόσο από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της όσο και από τον Ρουμάνο σύντροφό της, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο αποφάσισε ξαφνικά να φύγει για την πατρίδα του.

Το «Τούνελ» είχε συναντήσει στη Δράμα και την εξαδέλφη της Μόνικα, η οποία έκανε και τη δήλωση εξαφάνισης στην Αστυνομία την 1η Ιουνίου: «Με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της, που ζει στην Ιταλία, για να με ενημερώσει πως έχει εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο (…) Πιστεύω πως η Μόνικα δεν ζει. Ας μιλήσουν όσοι ξέρουν, τι φοβούνται;» αναρωτήθηκε.

Ο μεγαλύτερος γιος της Μόνικα, που ζει στην Αγγλία, επιβεβαίωσε την κακοποίηση που δεχόταν η μητέρα του, καταγγέλλοντας πως ο σύντροφός της την είχε στείλει ακόμα και στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό!

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες μια εξαδέλφη της άτυχης γυναίκας, ο βίαιος σύντροφός της την είχε στείλει στο νοσοκομείο 19 φορές (!) από τον Φεβρουάριο του 2020 έως φέτος τον Φεβρουάριο!

Πάντως, ο Ρουμάνος από την πλευρά του είχε παίξει μια χαρά τον ρόλο του συντρόφου που, τάχα, είχε κόψει δεσμούς με το παρελθόν, δηλαδή με την Ελλάδα και με την 42χρονη, και είχε ανοίξει νέα σελίδα στη ζωή του.

Όταν τα ίχνη της χάθηκαν, ο ίδιος είχε πει σε φίλους του ότι θα επέστρεφε στην πατρίδα του για να βρει μία καλύτερη δουλειά, ενώ στην Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της είχε πει με απύθμενο θράσος από τη Ρουμανία, όπου βρισκόταν: «Πιστεύω ότι η Μόνικα ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και, μάλιστα, με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι»!

Μάλιστα, υπέδειξε κάποια πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να γνώριζαν πού βρισκόταν η άτυχη γυναίκα και είχε ισχυριστεί στο «Τούνελ» ότι την είδε για τελευταία φορά πολύ καιρό πριν εξαφανιστεί, ενώ συνέχισε να παίζει θέατρο, δηλώνοντας πρόθυμος να βοηθήσει στις… έρευνες για τον εντοπισμό της!

Πληροφορίες θέλουν τις ελληνικές Αρχές να έχουν εντοπίσει τα ίχνη του και, αν προκύψει επίσημη ταυτοποίηση από το DNA ότι η τσιμεντωμένη σορός ανήκει στη Μόνικα Γκιους, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του.

Πάντως, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος έχει επιστρέψει στη χώρα μας και, μάλιστα, βρίσκεται στη Μεσσηνία!

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook